mötesdags!

ska snart sticka iväg på ett litet möte vilket troligen kommer resultera i att jag kommer ha ganska mycket att göra under oktober månad! men det är ju verkligen bara hur kul som helst. Vad gör man i oktober liksom?! Det är väl lika bra att jobba bort den månaden också! =) Visst kan det ibland vara fruktansvärt pissit att behöva gå till jobbet men jag gillar det ändå på något sätt! som i morse t.ex.  det är måndag=ledigt för mig!! men nej, inte denna måndagen, vi skulle göra nått så tråkigt som att rensa, städa och organisera upp ett lager!! SKIT TRÅKIGT!! Men hur gott är det inte nu när det är gjort? joo.. så skönt! Så man ska vl inte klaga :) Fick mer jobb inom skolan idag också! känns skoj! Trivs verkligen med det, ska dock ha en klass i hemkunskap en dag ganska snart vilket är lite skrämmande eftersom att jag aldrig haft det förut. Men ska ringa och prata lite med deras ordinarie lärare ikväll så kommer det säkert att ordna sig :)

Hur ska ni fördriva er höst?
:)



Pyser iväg nu! Tänkte lägga upp en liten önskelista ikväll, missa inte den!!


LOVE

Ronja

dåligt av mig!

jaa.. shit va kasst av mig att inte blogga på typ en och en halv dag! men de fanns liksom inte tid, kom massa saker ivägen hela tiden. Nu sitter man iaf här framför datorn igen. ska snart dra mig mot jobbet, blir två timmar extra idag. Hoppas verkligen att det blir riktigt mycket att göra så tiden går fort!! så mycket roligare då!!
Just nu är faktiskt min pappa hemma hos mig och sätter upp en ny tapet i köket, tror det kommer bli riktigt nice :) självklart ska ni får se när det är klart!
Nu blir det jobb för mig!!
Hörs senare ikväll!!
LOVE
Ronja

20100825

Godmorgon!
Vill börja med att förvarna för att det troligen inte kommer bli så mycke bloggande i dag, ska strax sätta mig i bilen för att åka till Gbg och köpa ett bilbatteri till min bil! Min fina mormor åker med mig så vi kan ta hennes bil :) Jag är tyvärr tvungen att göra detta i dag då det snart är möjligt att jag kommer börja jobba lite inom skolan igen och då kan jag bli i väldigt stort behov av bilen om jag ska jobba lite utanför stan! så bara att lösa det idag!
Vet inte alls hur länge jag bli borta men lovar att ni ska få en fin uppdate så fort jag kommer hem! Jag har ju inte riktigt fått igång mobilbloggandet ännu, men det ska ju inte behöva ta så lång tid :)
(försökte här lägga in en bild som inte funkar)
Löser mer bilder ikväll!!
Vad ska ni göra idag då?
LOVE
Ronja

Gonatt

japp, får bli en tidig kväll idag, känner mig inte alls i form :/ hoppas absolut inte att jag blir sjuk nu!!
Kryper ner i sängen med den nya ikeakatalogen och världens bästa vetevärmare

=)


GONATT
LOVE

Ronja


Tvkväll

regn, regn o mer regn! det känns som en bra sammanfattning av denna dag.. det har verkligen vart helt sjukt!! Har precis kommit hem i från dagens andra dusch, va nere vid fotbollsplanen och kollade på grabbgänget som lirade lite korpfotboll. Tyvärr blev det förlust vilket också betydde att de nu inte har nån chans att vinna serien! tråkigt men man kan inte vara mer än nöjd efter säsongen ändå! :)
så nu sitter man här framför tv:n och har precis lyckats få tillbaka lite värme och har också fått mat i magen! inte fel! så nu får det bli tv4 hela kvällen lång!
på tal om tv4, snacka om att de vet hur man ska få tillbaka tittarna!! är verkligen så grymt!!
det kan ju inte bli mer än bra!!
Hörs efter alla bra program!!
LOVE
Ronja

Nu ska ni få se :)

Det här är nu min nya hårfärg:



Kanske inte världens bästa bild men de va den man såg färgen bäst på så får bli den!! såå.. nää.. med tanke på hur rött det såg ut att bli när färgen låg i är det inte så himla rött! men jag gillar de, känns som lite nytt iaf :)

Nu ska jag strax pysa iväg och käka en kombinerad frukost och lunch med victor! känns rätt behövligt är verkligen hur hungrig som helst men pappa svarar ju inte så kan ju inte åka och handla :( får försöka ordna det ikväll istället!

hörs senare!

LOVE

Ronja


shit asså!!

Har nu precis kommit tillbaka ifrån min promenad, vilket dock blev värsta löprundan! Hade precis kommit längst bort i parken när de hände.. jaa.. de va som att hela himlen öppnade sig!! regnet bara forsade helt galet!! så där stod jag mitt i regnet med mina träningskläder på mig, det fanns inte mycke annat att göra än att lägga benen på ryggen och börja springa! jobbigt men skönt när jag väl kom hem! Nu får det iaf bli en dusch, sen måste jag verkligen försöka få tag på min pappa som inte svarar. Behöver låna hans bil för att åka till affären och handla, det är helt tomt i min kyl o frys! Ska nog laga riktigt med mat idag så jag har några matlådor ifrysen!!
Efter min dusch ska jag vis håret också =)


LOVE

Ronja


Godmorgon!

see you soon!!

det är dags att ge mig ut på en morgonpromenad så ses när jag kommer tillbaka!


LOVE

Ronja


Rödhårig?

jaa.. vad har egentligen hänt med mitt hår?
Det kan ni allt ta och fundera på, i morgon får ni se resultatet!
Tog tyvärr inga kort under min lilla vistelse vid tennisbanan idag, glömde kameran hemma! men kommer garanterat ta mig ner dit snart igen då de gick bra för både min syster och pappa idag så det blir fortsatt spel under veckan! När ja va där nere ringde erik o fråga vad vi skulle fylla kvällen med, blev först lite bilåkande och sen bar det av hem till emil en stund! kika lite tv och lirade sen några omgångar med kort =) trevligt!
Men nu blir det nog nästan än bättre, ska krypa ner under täcket, lyssna på regnet och kolla på några avsnitt av The Hills som jag inte sett!
Hörs imån!
LOVE
RONJA

Nu är det dags!

Nu va de sagt o då ska de allt bli gjort också!
Måndag den 23/8-2010, de flesta har idag börjat skolan och även om jag inte gör de kan jag ändå känna den känsla av nervositet och förväntan som jag kan garantera att många haft i kroppen denna dag.
Som sagt blir det ingen skola för mig men jag tänker då istället dra igång min blogg på allvar igen! Skillnanden är bara den att jag denna gång inte gör det för nånannan än mig själv!! och det känns riktigt bra!

Jag tycker faktiskt att det kan vara riktigt skoj att ha nånstans där man bara kan säga/skriva de man känner utan att behöva bry sig så mycke mer!

so.. let´s go!





Nu ska jag ta tag i den här dagen!
Hårfärgning och Tennismatch på schemat!

Love

RONJA 


RSS 2.0