godmorgon, godmorgon!

snacka om att man är uppe med tuppen i dag! klockan ringde redan vid 06:04 så då va de bara att resa på sig och hoppa in i duschen :) även om det självklart är segt att resa på sig måste jag ju säga att de ändå är värt att jobba en sån här tid istället för att bara jobba bort eftermiddagen!
kommer dock inte kunna blogga under dagen i dag, har troligtvis inte tillgång till någon dator under min rast!

hoppas att ni alla kommer ha en skojig o bra dag, det är ju snart påskledigt så bara att stå ut!

hörs i eftermiddag
:)

LOVE
Ronja

tisdagskvällen :)

blev inte riktigt den eftermiddagen/kvällen jag hade tänkt mig. hade ju hämtat massa grejer hos mina föräldrar som skulle tas tag i! men hade ju lovat alex att vi skulle dra o sola i dag så fick åka me henne dit!  vilket va väldigt skönt men mitt fix blev ju dock lidande för detta! får ta tag i de en annan gång :)

sen va de ju hockey ikväll, vilket man självklart inte fick missa! men vi behöver ju inte prata om hur de gick :/ usch.. så himla tråkigt!!


nu får det snart bli sängen eftersom jag ska upp ganska tidigt i mån, blir ju "fröken ronja" i mån ;) ska bli skoj!
onsdagskvällen bjuder också på handboll =)

nää nu får jag knappt ihop några vettiga meningar!
hörs i mån bitti istället!

Gonatt
LOVE
Ronja

pausar..

yes, kom precis hem till mina föräldrar. hade dock glömt nyckeln hemma hos mig men åkte till mormor och hämtade hennes så slapp jag åka in till stan igen :) ska hämta lite inredning här, tyckte att det börjar bli dags att ordna till de lite mer hemma!!

så det kommer nog bli väldigt bra!

lovar att jag ska visa er se:)

 

LOVE

Ronja


nöjd o lycklig

känns lite som att det börjar bli min grej att skriva om hur dålig jag har blivit på att blogga och att jag alltid försöker få er att tro att jag ska bättra mig! men jag kommer inte göra de nu! men jag har verkligen lovat mig själv att jag ska bli bättre på att skriva här!

kan ju säga som så att det har hänt en del sen sist, nått som jag verkligen inte hade planerat eller räknat med. men så kan det vara. kan ju säga så mycket som att jag är väldigt nöjd o faktiskt tom lycklig just nu!
:)



har en ledig dag i da, o jaa.. jag har en hel del att göra!
- lämna in ett par skor
- hämta inredning hos mami
- tvätta
- fixa i lägenheten
- kolla frölunda
- manikyr o pedikyr

nu kör vi igång!!



LOVE
Ronja

hur gott som helst!! =)

äntligen är det torsdag! = att det är fredag i mån ;) det har måste fördelar just denna vecka! för första gången på väldigt länge ska jag nämligen få ha en ledig helg, tom fredagen! helt tokigt!! och detta ska vi ju självklart "fira" men party för fulla muggar! är så tokigt taggad så hoppas verkligen att det blir lyckat! tänkte faktiskt att jag skulle försöka ha med mig kameran ut också, brukar ju inte vara jätte bra på det asså ;) ska bättra mig!

i mån blir det ju iaf fest på berg 211 i göteborg då, robban o gabbe som ordnat detta! bara hoppas på att det inte blir allt för mycke småbarn :P kommer känna mig jätte gammal! men skit samma... bara att dricka lite extra mycket så ska det nog lösa sig!

jobbar heldag i dag, ikväll blir det gymmet!
:)

puss

Ronja

mellanlandar!

nu blir det stessigt här!!
erik ringde precis o sa att han fixat en kärra!! UNDERBART!!
måste dock fixa detta ganska fort för sen har jag tvätttid och kan verkligen inte hoppa över den för då har jag snart inget att ha på mig! fick nyss reda på att det visst va hpmatch i kväll också och den vill man ju inte missa!

nää nu måste jag dra!
visar nya soffan i kväll
:)

puss
Ronja

de måste vara nått fel..

jaa.. det måste verkligen vara nått fel på mig just nu! i morse ställde jag klockan på halv nio och gick då direkt upp ur sängen och drog på mig träningskläderna, hoppade sedan på cykeln och åkte bort till gymmet! här ska ju då också läggas till att jag inte ens blev tvingade jag bara fick för mig att göra de. det har liksom aldrig hänt förut tror knapp att tanken har slagit mig! men de va fruktansvärt gott att ha de klart idag! kan dock bli ett pass till ikväll om jag känner för de! lika bra att köra ordentligt nu när de rullar på :)

ska till jobbet om en stund
:)



ronja i dag, tyvärr kan jag inta ha på mig skorna hela dagen (köpt dom på scorett) inte bra att ha dom när man jobbar på Eurosko :P

puss

Ronja

måndag

ny dag, ny vecka, nya tag!
efter gårdagen känns det faktiskt väldigt bra! typ allt känns bra eller iaf mycket bättre!

har haft en toppen morgon också, tog cykeln till statoil och pumpade däcken för att sedan svänga förbi willys o handlade en god frukost. gick in på ljungblads också och köpte mig ett gott frukostbröd. nu blir det frukost och gossip girl med solen som letar sig in genom fönstret!
:)


puss

Ronja

hur svårt ska det vara..

kan inte nån bara skaffa fram en släpkärra till mig nu!! blir knäpp på detta, behöver den i max 30 min för att köra hem min nya soffa! jätte tråkigt att inte ha nån hemma!!!


ahk vann btw.. 32-24 om jag inte minns fel! (vilket är mycket möjligt att jag gör)


Ronja


snart dags att skynda sig iväg =)

inte alls länge kvar nu!
ska faktiskt bli väldigt skönt att skynda sig iväg om en halvtimma! då bär det av ner mot nolhagahallen för att hjälpa ahks herrar att säkra sin andraplats i tabellen, vilket kan bli väldigt viktigt i framtiden :)
hejaheja!

hörs efter matchen, då självklart med ett resultat!

puss

Ronja


blev en riktigt bra kväll igår! :)

måste faktiskt tom säga att det var en riktigt bra dag igår, hela dagen liksom! hände väl kanske inte nått jätte speciellt egentligen! men började de hela med en riktigt toppen dag på jobbet, tiden bara sprang iväg för att vi hade så mycket att göra och det är ju ändå då det är som bäst! när jag sedan slutade sprang jag på erik och hagge som skulle ta en fika så hängde på dom till espressohouse!
hur skönt är det inte bara att sätta sig där en stund?!
sen skulle jag egentligen åkt med hagge till anton för att kolla fotboll men mor min ringde och hade lagat mat så drog dit istället :) älskar när hon ringer såna samtal!!!

dock blev jag typ galet trött och seg efter det och tänkte verkligen bara åka hem till mig och lägga mig och typ sova bort hela lördagskvällen! men det blev ju inget med de! (som vanligt) men en lugn och go kväll blev det iaf :) alex kom o hämtade mig så drog vi till vickan och kolla melodifestivalen och typ tryckte i oss chips o godis ;P precis vad jag orkade me :)

tänker inte ens disskutera melodifestival vinnaren säger bara:
OLA!


avsulade kvällen med att få med mig alex hem en stund sen när hon drog somnade jag nog på typ två minuter..
SKÖNT


nu blir det jobb igen sen blir det handboll, sista "seriehemmamatchen" får dock skynda mig så in i norden om jag ska hinna :P men det ska nog lösa sig :)

en liten bild på världens tröttaste ronja igår innan jag drog till vickan!

bjuder helt enkelt på den!


ha en toppen dag!
puss på er

Ronja

lördagsmorgon!

godmorgon på er!
:)
då va det lördag då, går nu in på min sjätte arbetsdag i rad, men det gör mig absolut ingenting! har haft en sån rolig och händelserik vecka så känns som att jag bara kan jobba på nu!

va hos mina föräldrar och käkade igår kväll, efter det drog jag till alex, johan va där också så nu har jag träffat honom för första gång. ikväll får vi väl se lite vad som händer, ska ju upp o jobba i mån också så blir väl en ganska lugn kväll! ska dock försöka få tag på en släpkärra, kan inte förstå hur svårt det ska vara!! vill verkligen ha hem min soffa NU!!

bloggar i eftermiddag igen!

puss
Ronja

hemma igen!

Då va man hemma efter en dag med både de ena och de andra! först va de ju lite jobb som stod på schemat och sen tog jag med mig theres i bilen och drog till borås :) kikade på uf-mässan!
snart blir det tvmys, orkar inte me nått annat idag
:)

Pss
Ronja

ser de possitivt!!

man kan nog kalla mig för världens sämsta bloggare nu asså! men får försöka se de possitiva i det. jag har väl antagligen haft så mycke annat att göra så jag inte hunnit med och så kommer jag vara riktigt sugen på att börja blogga nu igen! :)

tyvärr så kan jag väl inte gotta er med nått speciellt som hänt! men självklart har de hänt en del, bla saker jag inte vill snacka om här i bloggen! fast de är ändå saker man kommer över!

i dag står lite jobb på schemat, måste ju bara säga de att det är riktigt skoj att gå till jobbet nu! har hänt så mycket på de två senaste dagarna! ViVi, shit va vi är bra asså! helt sjukt! tror aldrig det har vart en sån aktivitet i butiken som vi har nu :)
ska dock bara in en snabbis i dag sen blir det mässa i borås, måste ju se så de sköter sig! men det tvekar jag inte på!


har inte hunnit ta nån bild på hur jag ser ut i dag så ni får måndagens i stället

va så galet sugen på att plocka fram mina shorts, så fick bli så!
Strumpbyxor: MQ
Jeansshorts: Replay
Svart body: H&M
blev ett par vita converse till detta sen också!


ha en bra dag!

Love
Ronja

RSS 2.0