Fröken Erlandsson säger gonatt!

Sov så gott alla min vänner!
Nu tänker iaf jag dra mig till sängen, kika lite tv o sen blir de till att sova!

Hoppas att ni har haft en bra kväll
:)



Bjuder på den, osminkad o trött

LOVE

Ronja

kvällsmys med min bror

Glass, maränger o banan de är vad vi gottar oss med just nu!

Han hängde me hem till mig efter att jag vart hos mor o far o käkat lite. så nu har han tatt sig en dusch och är mätt i magen!

LOVE

Ronja


hur ska man orka med?

jaa det kan man verkligen undra.. min ända dag som jag slutade hyffsat tidigt denna vecka försvann just.. en kollegas barn har blivit sjuk så de e ju bara att ställa upp! i dag kan jag tyvärr inte men i mån så får jag ordna det. aja.. det är ju ingen som har gjort det med flit. det konstigaste är ju ändå att man alltid får dåligt samvete om man inte kan ställe upp! usch.. gillar inte det!

va precis o hämta upp Aleks i från sin efterfest.. hihi.. i balklänning o allt! sånt gillar vi starkt!

Hörs sen!

 

LOVE

Ronja


Studentbal i stan..

vet inte riktigt hur man ska känna inför de.. självklart är det jätteskoj för alla dom som nu är i dansar loss på hotellet och man kan inte mer är att bara vara avundsjuk! men samtidigt väcker de en hel del tankar som t.ex. att de nu är exakt ett år sen man själv va där.. fatta vad tiden har gått fort? och vad har man egentligen gjort under den tiden?! så galet stört!!
o dom skulle vara veta vilken underbar tid dom har framför sig! cykelfest, student m.m.
efter att jag vart där i tittat på dom va jag bara tvungen att plocka fram min underbara balskor.. haha.. så nu går jag runt i dom o mjukisar här hemma! snyggt vill jag lova!!

slänger in nån bild på Max o Aleksandra ifrån i dag!


Måste ju visa min underbara kombo också!




LOVE

Ronja

SATC 2

japp.. igår va de äntligen min tur att gå o se filmen man väntat på hur länge som helst!!
vad GT o alla kritiker än säger så kan jag bara erkänna att jag bara älskade den, åhh så bra den va!! man vill liksom bara se den igen.. om o om igen!! så alla ni som inte sett den, ta er i kragen o se till att boka en biljett
=)



Höga jeans
Stor T-shit
MoccaKlackar

LOVE

Ronja

en "egenkväll"

åhh va de va behövligt.. åkte hem till Aleks en stund efter jobbet, sen blev det en jätte snabb tripp till Maxi för att inhandla lite smått! bland annat lite hårfärg.. kom på att jag inte färgat håret på över en månad!! ILLA RONJA!! men jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag inte har brytt mig.. har liksom inte känts roligt att ta hand om sig själv! gör fortfarande inte de menmen.. måste ju bara skita i de som hänt o ta mig i kragen.. (kommer alltid vilja ha den där människan ändå). blir väl inte roligare för att man däppar!!

nu måste jag in i duschen hur som helst! sen blir den läggdags.. ska ju jobba massa timmar i mån igen!!

gonatt på er mina kära vänner!
=)

LOVE

Ronja

äntligen dags

Japp! då har man stängt igen stället för idag =) skönt att få gå hem med flaggan i topp, för shit va folk det va på slutet. alltid lika skoj när det händer mycket på en gång, hoppas det blir samma drag i mån! fast då gärna hela dagen
:)

tänkte visa en liten bild på vart det är jag spenderar mina dagar då jag jobbar med skoförsäljningen

inte världens bästa bild men alltid nått!

Blev lite shopping på rasten också! kände att min lilla iphone nog behövde lite sommarkänsla, så blev ett nytt litet skal, väldigt sött om ni frågar mig!


Bara 129:- på Telia
like, like!!


LOVE
Ronja

Snart dags för lunch =)

solen lyser och det är snart dags för lunch med ALEKS!!
=)
Lovar att ta några sköna bilder som jag kan dela med mig av sen!

Vad gör ni i dag?

LOVE
Ronja

zebrarandigt!


GODMORGON!
Helt sjukt, känns som att jag har haft sovmorgon i dag, trots att jag öppnar på jobbet.. Snacka om att jag har lagt om min dygnsrytm sen jag börja jobba som lärare. Får se de possitivt, sover iaf inte bort att mornar(förmiddagar)

Inatt har Aleks kommit hem!!
=D
åhh va jag är glad för det!! ska ta en fika med henne sen när jag har lunch.. lär ju finnas en hel del skvaller att ta del av efter deras resa ;) får se om ni kanske kan få höra nått också!

LOVE
Ronja

en regnig tisdagsmorgon..

usch va jag är negativ nu! får nog faktiskt ta tillbaka de där.. har ju haft fyra helt perfekta dagar. sol o varmt alla de dagarna jag har kunnat vara ute, och i dag regnar det men då ska jag ju ändå bara vara inne på jobbet ändå till halv sju ikväll! ska nog inte klaga allt för mycket asså ;)



Detta är då två bilder ifrån den promenad vi tog med eleverna igår! ni förstår ju själva, det va ingen direkt dålig dag att vara ute i =)
slutade redan vid strax efter ett o då drog jag hem till mor o far för att ta mig en lite solning ute på terassen vilket slutade i att jag låg o sten sov på gräset.. inte dåligt skönt kan jag lova!!
dock blev jag galet rastlös på kvällen så tog med mig brorsan och spelade tennis! de va drygt ett år sen senast men det gick rätt bra ändå! trodde de skulle kännas mycket sämre iaf..



(fick typ VÄRLDENS största blåsa på foten)


hörssen!

LOVE
Ronja

blixter o dunder!

tror att blixten precis träffade affärshuset jag jobbar i!!!
=/=/
herrejävlar va de blixtra till, och nu funkar bara hälften av lamporna i butiken
=/=/
detta känns inte bra!!

vad hände?!

hallå på er!!
de va allt ett tag sen nu, hur sjukt är det inte att det har hunnit på sommar på denna korta tid då?
tro verkligen inte att jag klagar nu bara, för det gör jag verkligen inte! älskar det mer än nått annat just nu!
=)
har haft både short- och sandal premiär denna veckan!


nu gäller det ju bara att få lite mer färg på kroppen också så man inte skämmer ut sig för sina vita ben! usch.. det är verkligen inte snyggt!
det började iaf bra igår med en riktigt heldag ute i solen, hoppade på cykeln och begav mig till mina föräldrar tidigt på morgonen sen va de solning för hela slanten! bara att hoppas på att morgondagen blir lika fin då jag bara jobbar på morgonen :)

LOVE
Ronja

kan man inte få vakna i lugn o ro?!

herregud.. det är helt sjukt va de ska låta ute på min gård!!

nu blir det iaf jobb ute i VB, lärare för asså!
hörs senare, jobbar till två!

snart kommer aleks också
=D


LOVE
Ronja

orkar inte me mitt smink idag!

då va veckans alla jobbtimmar avklarade! oj va de e skönt, speciellt efter denna veckan! blev även några timmar i natt, skoj som vanligt att servera fulla människor som inte förstår att man själv är helt nykter och hajjar precis allt!
nog talat om dessa människor, vad händer i dag då?
joo.. jag har nu precis gjort mig klar efter en lång och härlig dusch
=)
kände verkligen inte för att kladda på mig massa smink så hoppade allt va kladd heter, men lite masscara och rouge fick jag på mig så jag inte ser allt för trött ut!


om en liten stund tänker jag iaf ge mig ut i solen, hoppar nog på cykeln och tar mig ett varv. åker kanske bort till mor o far om inget annat dyker upp!
hur som helst, ha en toppen dag så hörs vi sen
:)

LOVE
Ronja

lagar middag!!

middagsdax!!

uppe med tuppen!

som vanligt, vakande vid sju av att mobilen ringde.. fick då åka ut till VB direkt för att ta hand om klass fem. snacka om att jag fick lite lätt panik när jag blev informerad om att de va engelska som stod på schemat, men det gick bra!
=)
ska ut dit igen om en stund men då blir det dagis, rätt slappt o gott asså!


vad är de då jag va i köpte me min mor igår??
ni kan få en ledtråd
stor, mjuk o go!


LOVE
Ronja

gonatt

går o lägger mig nu, visar i mån vad jag har skaffat mig!
=)

blev för sent igår

god förmiddag på er!
blev lite senare än jag hade tänkt igår så jag orkade inte dra igång datorn när jag kom hem, hamnade direkt till sängs istället =) dock hade jag jätte svårt att somna och vaknade jätte tidigt i morse. tror att jag va så galet inställd på att mobilen skulle ringa, men de gjorde den inte! vilket faktiskt va rätt gott!

ska luncha med mamma snart, sen blir det jobbet en stund. men sen blir de skoj, ska ut på en lite utflykt och inhandla en grej med min mor! säger inte vad det är än ;P ni får se ikväll!



så här pigg o glad ser jag ut nu.. NOT!! hihi...
skit samma, jag bjuder på den!
nu måste jag göra mig klar, annars får mamma vänta!

LOVE

Ronja

kollar på håkans

asså hur galet skoj är det inte, titta bara på marcus i baren! det är helt sjuk!! tänk er att man skulle ha en liten marcus att plocka fram ibland när man känner sig lite nere eller bara har väldigt tråkigt!
haha.. kan inte sluta skratta när jag tänker på de!

drog hem till mor o far efter jobbet, gillar verkligen inte att vara hemma själv just nu! då börjar man bara tänka massa igen och det har jag ingen lust med! kände mig rätt trött efter dagens dubbelpass också så då passar de bra! 

i mån blir det iaf en vanlig "euroskodag"igen, eller ja.. som det ser ut nu iaf! får väl se om mobilen ringer i mån igen, finns ju stor risk för det!


hör av mig när jag kommer hem till mig sen igen!

LOVE
Ronja 


mellanpausar

kom precis till jobbet, Eurosko asså! slänger i mig en liten macka nu innan jag drar igång igen!
nu är bara den stora frågan vad man ska hitta på ikväll?
:)
nått förslag?


LOVE

Ronja

randigt+randigt



i dag fick det bli en blå/vit randig tröja i från mq, jeans kjol från hm (tror jag), svart randiga strumpbyxor ifrån mq. sen kommer också ett par vita converse och min skinjacka åka på innan jag går ut!

LOVE

Ronja

sicken morgon!

Godmorgon på er!
själv har jag väl inte direkt haft nån godmorgon, till en början kan jag ju lägga till att jag typ inte sovit nått även denna natt.. menmen.. börjar vänja mig vid de nu! vid sju tiden drar dock min mobil igång, lite halv yr o allmänt borta lyckas jag iaf svara. det är då jonas ifrån skolan som undrar om jag kan åka ut till västra bordana för att jobba, problemet är då bara att jonas själv redan har satt in i på GA-skolan idag. vilket betyder att det inte gick så jättebra! hur som helst vänder jag mig om i sängen, men efter bara en liten stund drar mobilen igång igen, denna gång va de bara ett sms.. men då ifrån mitt andra jobb, där kommer då nästa jobb erbjudande.. lyckas iaf pussla ihop de någolunda! så blir en hel jobbdag i dag! men tycker det är väldigtväldigt bra!!! då slipper man tänka på annat för en liten stund!


(en lite lätt virrig/ sängliggandes ronja)

haha.. nu ringde de från jobb nr.3 också ;P


vad gör ni i dag då? jobbar? skolan? solar?


LOVE
Ronja

sommarvärme =)

Första barbenta bilden för i år, jaa.. så varmt va de faktiskt ute idag! dock har man ju nu börjat inse hur galet blek man är.. skulle tänkt på de lite tidigare så man hade kunna pressa lite bättre i solariet. får försöka komma ihåg de till nästa år (kan lova att jag tänker så alla år)

Nu är det hur som helst starx dags att dra sig mot sängen, sov ju inget i natt så kommer nog behöva de om jag ska orka me morgondagen som Fröken Ronja ;)

Gonatt på er! hoppas ni har lättare för att sova än mig!

LOVE

Ronja



det va inte riktigt läge att blogga!

Är självklart helt medveten om att jag har varit väldigt dålig på att blogga under helgen, men det har inte riktigt vart läge... kommer absolut inte säga vad det handlar om men de är iaf väldigt jobbigt!
hur som helst så gjorde detta att jag bara va hemma, låg i sänge, torkade en o annan tår! usch..

nu vet ni iaf!

blev därför också en lugn dag i da, vart ute i solen stund hos mina föräldrar men nu när kvällen närmar sig blir det soffan framför grey´s, cuger town o gossip girl
vad gör ni?

LOVE
Ronja


löjla mig..



hejpåer!
efter en rätt jobbig går dag är man på benen igen! drog då hem till min syster och som hade huset för sig själv! detta blev resultatet när jag började löjla mig framför kameran
;)
like? hihi..

har ni haft för er i helgen då?
skriver mer när jag kommer hem sen!

LOVE
Ronja


RSS 2.0