en liten bild också såklart!

LOVE
Ronja

100913

jag kan nog faktiskt vara världens sämsta bloggare!! men skit samma, jag skriver ju inte för nån ändå. ibland kan det bara vara skönt att kladda ner nått på en skärm så slipper man tänka på det sen! prova själv vettja om ni inte redan har gjort de nångång!
Just nu händer det rätt mycke i fröken erlandssons huvud, jag kommer troligtvis lämna min lägenhet snart för ett litet tag. tänker flytta hem till mina föräldrar ett tag och spara lite cash så man kan göra nått riktigt skoj! känns väldigt bra faktiskt :) sen är det lite annat på gång också, men det vill jag inte skriva nått om ännu! i mån ska jag också göra min hemkunskapsdebut, tur att det iaf är elever som jag har haft förut :) de känns ändå bra då!
På onsdagmorgon ska jag iväg på ett litet möte, vilket kan förändra litegrann för framtiden eller kanske inte.. den som lever få se!
Nu sitter jag iaf här framför dator och väntar på att USopen finalen ska ta fart, bara att hoppas på att regnet håller upp så det inte blir som igår när jag satt uppe hur länge som helst och väntade men då blev det inget! :( så tråkigt!! ska väl fixa nått och lägga i magen kanske! börjar känna mig lite hungrig. pannkakor hade ju inte vart fel, men har nog tyvärr inte alla grejer för det, och vem orkar åka till affären liksom?! nää.. de får bli nått annat!
LOVE
Ronja

RSS 2.0