helgen

japp, jag har verkligen vart jätte dålig på att uppdatera nu under helgen. lovade ju bilden och grejer i från förfesten och kalaset. har dock kommit på hur dålig jag är på de här med att ta kort asså! får försöka skärpa mig på den fronten!

det har iaf vart en helt okej helg! fick väl kanske i mig lite mycke i lördags men, men.. bjuder på den!
I dag de inte hänt så jätte mycke, va på gymmet i morse sen tog jag en riktigt lång dusch. vilket kändes extra skönt eftersom jag fortfarande kännt mig bakis! käkade iaf me oscar lite senare, hängde me honom till allum också för att lämna in hans mobil.. tog en glass på vägen hem också. inte fel!
nu blir de soffan ett tag iaf. sen måste ja städa lite =(

R

sminkningen...

har precis gjort klart basen i ansiktet, nu börjar de roliga. i dag kommer de bli ganska mycke svart tror jag, visar bild senare! vickan är på ingång också.

nää har inte tid att sitta här nu!

snart tillbaka

R

Grattis Ronja

då va det min dag i dag då!!
grattis till mig =)

har precis dragit mig till jobbet, är inte jätte pigg om jag får säga det själv! blev inte många timmars sömn men det gör då inget. ska jobba av några timmar nu på förmiddagen och sen blir det bara fullt ös till kvällen! vixi och jag kör först en egen lite föris med duschning, sminkning, hår och allt annat som ska göras. lite senare kommer de trilla in ett gäng till innan de bär av till gbg för röj natten lång!! är galet taggad!!

har dock lovat mina kära vänner att inte dricka något vin under kväll =( men vi får väl se hur de blir med det. kan väl kanske bli ett glas eller två på förfesten i alla fall!!

måste ju bara nämna filmen vi va på igår, GALET BRA!! åhh jag vill bara se den igen!!

lovar att jag kommer ladda upp lite bilder ifrån förfesten innan vi drar till gbg, ha an underbar dag. det ska iaf jag ha!!

puss
R

irriterad!!

är så galet arg just nu!! asså har nog aldrig vart så här sugen på att gå ut och skaka på rumpan som jag är just nu, men nää.. då vill ingen gå me ut! vad är det för del på folk, visst vi ska ut i mån men varför inte köra två dagar i rad liksom?? det är ju faktiskt min sista dag som 18 åring till råga på allt!
nu sitter jag iaf hemma hos mor och far efter att vi har vart ute och käkat mat. blir bio om en stund, jaa jag vill verkligen se den men kanske inte just i dag! vi ska se den nya twilight filmen, jag tror verkligen den kommer vara tokbra!! =) men som sagt, hade hellre dansat i dag och tatt filmen en annan dag!

jaja.. bara att släppa de!

i morgon blir de ju utgång då, ska dock jobba hela dagen först. mindre skoj att jobba på sin födelsedag kanske men de e väl bara att ta den! förfesten kör vi självklart hemma hos mig innan tåget går mot gbg (nära till stationen).

skriver igen efter filmen, nu blir de lite idol innan jag ska möta vickan!!

puss
R

dålig uppdate!

jag vet!! fy på dig nu ronja!!

lovar att jag ska uppdatera så fort jag kommer hem =)
håll ut!

puss
R

snart hemgång!

snart dags att dra sig hemåt! vilket ska bli mycket skön! ska faktiskt hem och skriva mig en liten önskelista, har lovat att gör de! ;) fyller ju faktiskt år i övermorgon... 19år. jaa de blir väl lite skojigt, kan ju kanske inte påstå att man kommer känna nån direkt skillnad. eller vem vet? kanske växer 10st och galet mogen av mig! nää fy de får vi inte hoppas!!

skriver när jag kommer hem igen!

R

vilken färg?

jaa de e den stora frågan just nu!! jag är verkligen galet sugen på en klocka ur jetsets nya kollektion, men vilket färg ska man välja? skit svårt!!
fast man kan ju iof köpa mer än en ;P lär väl bli en rosa iaf, den är ju verkligen galet söt!


R

091126

då va det jobbdags igen då! hoppas på en riktigt bra försäljningsdag i dag. det är ju ändå den 26:e så kan nog bli det! tog mig som vanligt en promenad till jobbet i morse. måste ju erkänna att det är väldigt skönt att göra de! man vaknar liksom till lite.. jaa okej då, med betoning på lite!
i dag kör jag på en par blå jeans, tror de är i från acne. japp de va de. en vit "maräng" tröja och mitt nya färgade hår då. tror dock detta inte syns så bra på bilden. på fötterna har jag mina halvhöga stövletter med massa nitar på ifrån chilli. (gissar på att conversen kommer på lite senare under dagen).


hörs lite senare!

R

denna dag i sin helhet!

oj vad jag har hunnit med mycket i dag! väldigtbra! började ju som sagt dagen med att käka frukost med vickan vilket självklart var detta väldigt trevligt som vanligt! åkte sedan med henne ner till allum och tog ett varv där, hittade då också en toppen klänning till helgen, visar en bild senare i veckan=) blir faktiskt inte en svart denna gången! på tal om kläder, så här har jag sett ut i dag!


fick bli gummistövlarna i dag, för shit vilket väder de va asså!!
efter att ha vart i allum en sväng va de bara att skynda sig ner i tvättstugan för att för första gången tvätta min egen tvätt! det gick dunderbra =D tror nog att det hade vart nått att bli hemmafru asså!


nää nu ska ja kika andra avenyn innan de blir sängen!
just de ja, har hunnit färga håret nu ikväll också.. så nu blev de rödare igen!

hörs i mån bitti!

R

redan vaken!!

klockan är typ 10 på morgonen, jag är ledig. men ändå sitter jag här! inte nog med att jag redan är vaken, jag har tom gjort mig iordning för att gå utanför dörren. håret är plattat och sminket är faceat! bra jobbat ronja. ska ju som sagt käka frukost med vickan på stan om en stund så va ju illa tvungen att gå upp tidigt, fast det är ju egentligen bara bra!
regnet öser ner ute som vanligt nu för tiden typ! känns som en perfekt dag för ikea och är verkligen galet sugen på att åka dit! får ta mig en liten funderare på detta under förmiddagen!
bloggar igen efter frukosten, måste fixa de sista innan jag drar mig!

pusss
R

nattinatti

bamm..
och där ramlade jag ihop i min säng! trött som få just nu asså, och tillråga på allt åkte liverpool ur CL i dag.. himla skit rent ut sagt!!
ligger nu i sängen och sappar lite på tv:n, dock verkar det lite va nått bra nu! får nog bli lite tusen bröder på detta!


va bara tvungen att lägga upp en liten bild på hur gott jag har de nu!
i morgon är jag ledig ifrån jobbet men har dock en hel del att göra ändå, ska bland annat:

- äta frukost med vickan
- adventspynta hemma
- tvätta (första gången här)
- gymmet
- stor städa inför helgen
- laga mat
- fixa nått jag kan ha på mig på lördag

de kommer bli en jobbig dag känner jag!
ska sova nu iaf
gonattpuss

R

heja zlatan

åhh va duktig jag har varit nu!
har varit på gymmet och svettats en stund, va bangar stures i kväll och landar hos anton i stället, skönt tycker jag. behöver då inte göra mig i ordning allt för mycket efter duschen.
hejar verkligen på zlatan i kväll, hoppas på en kanon match och många leenden! okej jag erkänner! han har ju typ sveriges snyggaste smile!!
nu måste jag skynda mig! skriver nog ett litet inlägg efter att barca har slagit inter med 3-1 ;)

R

julen?

precis hemkommen ifrån jobbet, köpte lite färskt bröd på vägen hem så blir en god macka innan gymmet! ikväll blir det troligtvis stures och kika fotboll. vilket kan bli väldigt trevligt så klart!

har julskyltat hela butiken i dag, blev väldigt rött men de e väl så de ska vara! känner dock att jag inte riktigt är redo för de här med julen än asså. för nått julväder har vi ju då inte iaf!
får väl ta tag i mig nu och dra mig till gymmet

hörs sen!

R

jobbdags

snart dags att traska bort mot jobbet, ska bara göra min matlåda först! nått säger mig att de inte kommer vara en dunder rolig dag på jobbet i dag men hoppas att jag har fel! får se fram emot kvällen i stället som kommer innehålla en hel del fotboll! hoppas zlatan kan spela nu bara!
här kommer dagens också!


svarta, blanka leggins, jeanskjol, svartröja med en gullig puffärm och vita converse!

hörs efter jobbet!

R

tisdagsmorgon

godmorgon även denna dag!
sitter nu vid frukostbordet och lapar i mig en tallrik fil efter min morgonpromenad, solen lyser faktiskt i dag så va bara tvungen! ska in och jobba en liten stund senare, känner mig lite mer på hugget i dag! igår va de verkligen ingen bra dag!
fixar en dagens om en stund ska in i duschen först!
bbl

R

mysmåndag

nu tänker jag krypa ner i min myskläder och bara gotta ner mig i soffan! i mån är de jobb igen så ska lägga mig tidigt, fixar en dagens i mån innan jobbet! lovar! ses då!

gonatt
R

denna eftermiddag

då va man klar med dagens måsten då, SKÖNT!
va på gymmet för en stund sen men de va ingen bra dag där i da asså, körde en stund ändå men kunde inte konsentrera mig på nått så de fick bli att lägga sig i massagesängen och bara tänka en stund. dessvärre kom jag väl inte fram till nått klokt denna gången heller men ändå väldigt skönt! tror nog det får bli en långpromenad om en stund för att rensa lite till =)

lovade ju en "dagens" förut här kommer den.

slapp dag med jeans, tröja och utsläppt hår!

efter gymmet drog jag och handla lite för kände verkligen att jag behövde nån bra mat i dag. så har nu gjort mina första pannbiffar!! STOLT!



blanda, blanda  (tacka google)



platta, platta



steka, steka



äta, äta!
riktigt stolt måste jag säga! jaa de smakade faktiskt riktigt bra också!!

hörs sen!
R

13.00

nyduschad och snart redo för att ge mig ut på stan! ska ta en fika med anton, och sen drar vi till gymmet! grymt bra att ha nån som i princip drar mig dit. gillar ju att vara där men det är ju så galet jobbigt att ta sig dit!
fixar en "dagens" om en stund här i bloggen också så ni vet hur jag ser ut i dag!

R

"söndagsångest"

varför har man alltid ångest dagen efter?? kan bara inte förstå det, ännu jobbigare är de väl ändå när man inte har nån direkt anledning till de! visst de va fest och alltid faller de väl nån tår längst kinden då men inget annat! kan helt ärligt säga att jag funderar på att sluta med alkoholen men vet ju att det kommer skita sig nu till helgen, fyller år och vi ska ut! lycka till ronja!! de är ju faktiskt inte de ja vill heller..  vet bara att de jag vill mest av allt just nu är att du ska höra av dig, behöver verkligen snacka!! men aa, de ger väl sig snart!
i dag blir det träning och så måste jag verkligen åka och handla lite senare. så blir en väldigt lugn dag för mig!

här kommer en bild ifrån helgen, dock saknas mina vingar och lite annat men ändå nått!


hörs sen!

R

GALET BAKIS!!

shit asså!! mår så fruktansvärt dåligt just nu! lovar att lägga upp lite bilder under kvällen ifrån igår men nu blir det att sätta sig i soffan en stund till framför tv:n!

(kan du inte bara höra av dig)

R

stressig dag som kommer bli bra!

godmorgon godmorgon!!

då va det snart dags då, i kväll blir det party! har då jobbat 12 dagar i rad så känner verkligen att jag behöver koppla bort de lite! har en hel del grejer kvar att fixa till ikväll dock, men det får bara lösa sig under dagen, vickan kommer ju finnas med mig hela dagen också, guld värt!!

här kommer bilderna på mitt blomsterbud som jag lovade att lägga upp igår!



spännande..



väldigt fina!! tusen tack

R

091120

nu börjar denna jobb vecka äntligen lida mot sitt slut! har bara en dag kvar, och det blir en ganska kort dag! SKÖNT!! ska faktiskt bara jobba i tre timmar hinner nog inte mer än så heller.. har ju en del och fixa i mån asså!
känns lite som att inget får gå fel i morgon, tror faktiskt inte att det kommer göra det heller!
som jag kanske sagt förut så blir de ju maskerad i morgon då, vad jag ska klä ut mig till tänker jag inte avslöja än.. lovar att lägga upp bilder på söndag!!

sitter hos mor och far nu men ska snart dra mig hemåt innan jag somnar här!
måste ju bara lägga till att JAG fick ett blomsterbud till jobbet i dag.. wohow.. I LIKE!
visar bild på dom i mån bitti innan jobbet!

gonatt

gonatt

då va man nyduschad och snart redo för sängen då!
SKÖNT!!
börjar redan klockan 8 i mån bitti för att göra klart inventeringen så drar mig mot drömmarnas värld nu!!
GONATTPUSS!

R

äntligen hemma

nyss hemkommen i från jobbet, skönt att det inte blev senare än så här! slog mig direkt ner framför datorn och en ny tidning, inte helt fel vill jag lova! ska snart dra mig in till duschen också.. shit vilken bra kväll detta verkar bli! pappa har vart här och fixat ett nytt skåp i badrummet också, så får de bli en tripp till ikea nästa vecka =) kommer nog inte hinna det i helgen, eller rättare sagt orka!!

hör av mig efter duschen

R

091119

åhh vad arg man kan bli!! hade precis skrivit ett långt inlägg med en enorm kärlek.. så råkar jag klicka bort de!!

aja.. godmorgon på er i alla fall!
har precis tagit mig en liten promenad till jobbet i mina underbara gummistövlar, ja det regnar i dag också!! känner att jag var väldigt, väldigt dålig på att uppdatera min blogg igår men va tyvärr upptagen med massa annat. kan dock bli så även i dag då vi måste bli klara med inventeringen, SKIT TRÅKIGT!! längtar bara tills på lördag eftermiddag när jag får öppna baginboxen och starta helgens festande, det kommer bli galet ballt!

för övrigt så har jag namnsdag i dag, även mor och mormor. Grattis på er!!
(elsa de e den nittonde i dag   ;)


dagen outfit:  Svart, svart och svart!



kände att jag bara va tvungen att lägga upp en blid på mina gummisar!!

R

091118

sitter redan på jobbet trots att jag inte börjar riktigt ännu, kände dock att det var lika bra att gå hit i tad i dag. ska ju börja med inventeringen nu i veckan och måste verkligen fixa lite innan vi drar igång ordentligt. kan inte förstå hur det har kunnat bli så rörigt här den sista tiden, menmen.. bara att ta tag i det! nästa vecka får vi nog sattsa på en riktig "röjdag" innan jul!
i eftermiddag blir det gym igen, ska köra ett ordentligt benpass har jag tänkt. ska försöka få med mig erik också, han kan gott göra mig sällskap! efter gymmet blir det fotboll för hela slanten måste ju bara se hur vår kära (NOT) erik hamrén klarar sig.  hörs vid lunch!

R

gymmet

pyser iväg till gymmet en stund träna mage o rygg i dag. kommer troligtvis vara helt slut i kväll när jag kommer hem vilket inte gör mig något alls, snarare tvärt om! va tvungen att öppna butiken i morgon också så sk försöka komma i säng i tid i dag så jag inte är så galet seg i mån bitti! ska dra nu, hörs sen

R

fransar till helgen


jobb om en stund igen, sitter just nu och kikar på mina galet snygga lösögon fransar som köpts in till helgen maskerad. letade efter ett par som kunde göra ett så svart intryck som möjligt, och de fanns självklart inte så täta som jag ville ha. men hittade tillslut ett par som är gjorda i typ fjädrar, det kommer bli grymt! nu gäller det bara att lära sig sätta fast dom på ett smidigt sätt! vilket verkligen inte kommer bli lätt, men får öva. köpte och ett nytt läppstift, jaa läppstift är för tanten men ändå galet underskattat! ska försöka lägga upp bilder på detta nu också

R


gonatt

nu ska det bli galet skönt att sova asså! fattar inte varför klockan alltid ska rinna iväg så på kvällarna i dag kan de dock ha berott på att jag var kvar på jobbet till halv 9 och sedan drog bort till ett gäng och kikade film, men har ju faktiskt sovmorgon i mån! tänkte ta träningen efter jobbet i stället för innan.
har typ fixat allt inför lördag nu också känns mycket bra tror de kommer bli grymt!
nu dör datorn snart och jag måste sova! gonatt

work, work

dags att pysa iväg till jobbet...ploppar ipoden i öronen och knyer skorna så är jag snart på sprong. oj vad jag ska kränga skor idag, massa, massa! ha en bra dag!

R

måndagsmorgon

galet va jag va duktig i morse, trots att jag var hur trött som helst och lite allmänt grinig över att jag måste jobba i dag reste jag snällt på mig när klockan ringde, hoppade i ett par mjukisar, knöt på mig skorna och tog mig sedan en promenad till gymmet för att träna en stund! bra ronja! så nu sitter jag här nyduschad och ganska så pigg faktiskt, ska snart laga till en lunchlåda att ta med till jobbet också (mamma har inte gett mig nån idag).
i kväll är det personalmöte också så kommer nog hem ganska sen.. och emelie "the boss" ska ta svinsprutan så kommer nog jobba själv mestadels, tråkigt!
hörs sen!

R

trött

helgen är över sitter nu och degar i soffan framför tv:n, vixi har precis lämnat mig för idag. shit va de e skönt att ha nån som man bara kan snacka av sig me, en liten sumering av allt som hänt i helgen liksom! ikväll blev det också lite frödinge så grädde på moset.. förtjänade de idag drog mig faktiskt till gymmet efter jobbet! wohow.. 
fick reda på att jag måste jobba mina två lediga dagar denna vecka också så får pysa mig till sängs snart.. har väl sovit typ max 5 timmar på hela denna helgen, blanda då också in en skön bakfylla i de så kan man se framför sig hur jag kände mig då klockan ringde i morse.. HATA!!

R

dagen efter, efter.

har nu dragit mig själv till jobbet, drog hit lite tidigare i dag för att inte riskera att somna om igen! för jaa.. det hade jag lätt kunnat göra just nu. sov ca 2,5 timmar i natt. asså visst det har man ju gjort förut (dum som man är) men ska verkligen aldrig mer göra det då jag blandat in en baksmälla i det hela! fast de va ju ändå värt de!
jobbar till klockan fyra i dag då, sen är ju frågan om jag ska dra mig till gymmet i dag också.. tror det men får se hur jag känner mig när jobbet är avslutat för i dag. för ikväll ska jag kolla på paradise hotell, äntligen börjar det nått bra på tv igen! måste ju erkänna att jag är galet avundsjuk på de som får vara med där!! villockså!!

R

hur ska jag orka..?

har nog aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv, fast mår ändå galet bra på något sätt!! jaa kan väl börja med varför jag inte känner mig allt för pigg i dag.. började gårdagen med att jobba en stund och fick under dagen också klarlagt att de inte skulle bli någon utgång denna helg. så vi bestämde i stället att de skulle bli en slappkväll hos mig med lite idol och öl. fixade tom en flaska vin för att bara kunna ha en skön kväll... kvällen drog igång och folk började trilla in samtidigt som vinet slank ner lättare och lättare! då klockan också rann iväg kläcker någon "ska vi inte dra in till göteborg och bara köra gärnet??!!"
wohow.. klart vi ska! samlar snabbt ihop några fritidskort och kastar fram klackisarna från garderoben! minns sedan inte riktigt hur allt löste sig men på nått vis sitter vi lite senare på tåget och är mer taggade än någonsin! PARTY!! natten rullar på med några sköna dansmoves och galna kommentarer!
dock kommer ju bakslaget lite senare.. skulle ju upp och jobba dagen efter, HATA!! har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! blev ju iof en vinflaska och lite till så kanske inte så konstigt. kom iaf iväg till jobbet men de va jobbigt, jag lovar de va nära att de vände sig i magen flera gånger.

tog mig igenom dagen sen blev de handboll hos svensson och nu sitter jag här på sängen och ska jobba om en stund igen.. ska alltså jobba i natt också trots baksmällan. inte nog med det så ska jag jobba i mån bitti också!!

de va då den illa biten, den andra grejen som får mig att må bra är.. (error,error...) ;)

R


flytt

då va denna jobbdagen slut för i dag, skönt faktiskt. måste ju säga att det är lite extra skoj att ta sig hemåt just i dag, för nu ska vi flytta mina grejer =) så vem vet, i natt kanske jag kommer sova första natten i min helt egna lägenhet! spännande!! men då kommer jag vara utan internet i några dagar för har inte fått de nya ännu.. lite jobbigt men aja de får ju gå helt enkelt!
R

jobba?

då va det dags för lite jobb igen då, tänkte på de igår kväll... tänk va jobbigt det hade vart om man inte hade haft nått jobb alls nu efter studenten. självklart finns de jätte många som inte har det men är jätte nöjda med det. men vad hade man gjort på dagarna liksom: gått och shoppat, med vilka pengar då? åkt på semester, med vilka pengar då? asså de jag vill komma till är att det spelar ju ingen roll om man är ledig hela dagarna, kan ju typ inte göra nått skoj då ändå. så shit va glad man ska vara för sitt jobb asså!
jobbar till halv 7 i dag då, försöker få tag på vixi nu också för att se om hon vill käka lunch med mig i dag. sen i kväll får de bli lite mer flyttning. skoj skoj! eller nja.. man vill bara vara klar med allt nu.
hörs om en liten stund
R

äntligen har man kommit igång

åhh shit va detta kommer bli bra asså! bloggade inte igår på grund av att jag fick nyckeln till min lägenhet =D det känns verkligen helt galet ballt! kommer troligtvis flytta in i helgen, är ju lite som måste fixas först om man säger så ;P lyckades i alla fall köra dig lite grejer igår även om det fortfarande är väldigt mycke kvar och jag har verkligen inte orkat ta tag i att packa ner mina grejer på ett bra sätt så får bli panik packning som vanligt! lovar att jag ska fixa lite bilder i kväll också så folket får se hur de ser ut!!

nää nu ska ja hem och fjeksa med min far så vi kan köra lite mer grejer ikväll!
R

måste ta tag i detta nu

ny morgon, ny dag.. nää nu låter det som man ska starta om hela sitt liv bara för att det är måndag. och nej så är det ju verkligen inte. är faktiskt nöjd med hur jag har det just nu eller framför allt vad jag har att se fram emot kanske.
det fick bli en liten sovmorgon i dag vilket inte alls va meningen men råkade somna om efter att mamma väckte mig i morse, fast de kan man väl kanske få vara värd efter en fullspäckad jobbhelg. så sitter nu vid köksbordet och funderar på vad man ska hitta på i dag. är ju dock illa tvungen att börja rensa ur mitt rum nu. har verkligen skjutit på de så länge som möjligt men nu MÅSTE jag!
nää nu ska ja börja
hörs sen

R

de va denna helgen de..

har då precis kommit hem efter dagens arbete. äntligen va årets lights in alingsås över, självklart är det också lite sorgligt har ju haft en hel del roliga sunder med den underbara paviljongspersonalen! men ändå skönt att se ett slut på de hela. så vickan.. nu kan vi snart gå ut och parta ordentligt igen! ;)
jaa jag har verkligen vart as dålig på att festa den sista tiden.. =( men har verkligen inte hunnit! har de inte vart eurosko så har de vart lights, och om jag mot all förmodan vart ledig där ifran så har de blivit kiosken i stället. de e ju så man frågar sig om de e värt de asså.. nää de är nog inte det egentligen!

i morgon ska vi boka in en tid på banken också för att göra klart de sista inför lägenhetsköpet så jag kan få nyckeln, helt sjukt!! får den antagligen på tisdag så får bli en tripp till färgaffären i mån också! sen är de bara att packa ner allt, tråkigt!

nää nu får de bli lite fixfix i rummet sen kanske en film och sen ska jag sova!! är dunder trött efter denna helg!

R

RSS 2.0