fått tillbaka mitt internet!!

känns så bra att änligen ha fått tillbaka mitt internet! de har ju vart kvar hos min syrra sen hon lånade de då dom va på skidsemester uppe i landet! som ni säkert förstår är det därför jag inte har kunnat blogga, men nu drar vi igång igen :) har ju vart ledig sen i fredags och skulle ju vart de i dag me, men.. nää! känns som att jag börjar vänja mig vid att jobba på mina lediga dagar! tycker väl inte det är jätte skoj men men.. bara att ställa upp!

sitter på golvet vid vardagsrumsbordet och bloggar nu iaf, har en nybrygg koppkaffe bredvid mig också :) inte fel! men måste skaffa mig ett ordentligt skrivbord!

solen lyser utanför fönstret och jag blev så himla sugen på sommaren så va tvungen att ta på mig min "seglar" tröja i dag! åhh... vill bara ha sommar och dra ut till kusten nu! sitta på en klippa och grilla i solnedgången med massa skönt folk, dricka nått gott och ha de toppen!!
nää nu drömmer jag för mycke.. det lär ju liksom dröja innan man kan göra det!




ha en toppen dag!

Ronja

snöigt värre!!

kom hem efter jobbet och insåg att det var så fruktansvärt mycke snö på trappan att det i princip inte gick att komma in! så det fanns inte mycke annat att göra än att ta på sig termobyxor, skidjackan, mössan och ett par ordentliga vantar och ge sig ut för att skotta fram huset! blev dock lite besviken när jag typ 30 min efter att jag kommit in, gick ut igen och då syntes det inte ens att jag skottat!! =( usch.. man måste ju få vara galet trött på detta väder nu asså! och det har ju då inte blivit bättre, snöat på hela natten så nu vet i katten om man ens skulle komma ut!

vi har ju en liten plan om att åka till trollhättan i dag och kolla på handboll, men nu vet jag faktiskt inte hur vi ska göra! vilket kanske inte vore världens smartaste drag med tanke på hur det ser ut på vägarna just nu! men man vill ju inte missa matchen heller! får uppdatera er om hur vi gör lite senare! :)



puss
Ronja


så galet kissenödig!!

är verkligen så tokigt kissenödig just nu!!
men bara att bita ihop, stänger igen stället om en kvart =/
håll ut!!

lunch dags :)

skrev precis ett jätte långt och fint inlägg.. men råkade ta bort de ;) smart ronja, smart!!

hur som helst så sitter jag nu och slänger i mig lite mat, lyxade till de me thai mat denna dag.. LOVE!! tror faktikst helt seriöst att jag hade kunnat leva på det ganska länge!

hörs senare!
puss
Ronja

07:15

jaa så galet tidigt ringde min klocka i dag, har nu under morgon verkligen kommit på att det är inte riktigt min grej att lämna sängen så tidigt! men man kan ju inte klandra mig för att sova bort dagen iaf ;P det är ju alltid nått! ska snart pysa iväg mot jobbet iaf, hoppas på att det blir bra drag i dag! folk har ju iaf fått barnbidrag i dag :) om inte annat så får jag väl gå och tänka på att det snart är helg och man då ska få vara lite ledig!

orkar inte lägga upp nån dagens outfit än, vilket mest beror på att jag typ inte har några kläder på mig för tillfället men här är iaf en insikt på vad som kommer hamna på min kropp i dag :)



ha en bra dag nu mina kära vänner, kommer blogga under lunchen.. så klart!

puss
Ronja


åhh va kul :)

jaa det är verkligen skoj att se att ni verkar gilla att man har kommit igång med bloggandet igen!!


måste ju också erkänna att jag tom har fällt några gjädje tårar i dag, de som i går såg så galet illa ut blev i dag ett brons! kan inte förstå vad som rör sig i denna människas skalle men helt otroligt känns som ett milt ord! får beskiva det med två ord:
ANJA PÄRSSON

tyvärr är det inte bara skojiga grejer som hänt denna dag, AHK fick stryk av sävehof vilket absolut inte var rättvist men så är det! väldigt tråkigt att domarna ska kunna avgöra en match som man annars ägde med sitt stundtals goda spel! men men.. det är bara att se fram emot nästa och bita ihop :)


nu måste jag tyvärr slänga lampan för i dag, ska upp as tidigt i mån och dra till jobbet! :( usch.. gillar inte att börja så tidigt men känns ändå okej eftersom att jag sen ska vara ledig i fem dagar :)

gonatt på er i snö stormen :)

puss
Ronja




slutsålt?! ..löser det :)

det blev inget direkt beslut igår kväll, blev så galet trött efter en stund så kollade typ bara en kvart! alltid nått iaf :P får ladda ordentligt inför nästa istället! vet faktiskt inte ens vad det blev men har ju förstått att sverige vann :)
ska snart börja göra mig klar och ta tag i denna dag, men det är lite väl skönt i sängen just nu för att vilja lämna den! ikväll blir det ju som sagt handbollsmatch, läste precis på deras facebook sida att det är slutsålt.. och jag har ingen biljett!! hur ska detta gå :/ tur att man har bra vänner som löser det! sånt gillar vi ;P

ska dock in till jobbet en stund för och jobba av några timmar, är verkligen inte nått sugen på det! men bara att göra det bästa av situationen :)

nää nu hinner jag inte ligga kvar här mer!

puss
Ronja


beslutsångest...

kan verkligen inte bestämma mig och jag ska vara vaken i natt och kolla hockeyn eller inte??
vill ju liksom se den och kommer vara otroligt besviken på mig själv om jag inte har sett alla matcher sen när det är slut, det är ju liksom bara OS vart fjärde år! jaa.. jag vet att jag är helt dum i huvudet men det är ju ändå nått speciellt med detta :) får väl vara vaken en stund och se hur länge jag orkar!
har ju iaf sovmorgon i mån så det ska ju inte vara några problem, men blir det ju inte nått gym i mån heller eftersom vi ska åka och kolla på handbollsmatchen!

(tänkte här lägga upp en bild men det funkar inte)



har nog världens goaste ben just nu btw..
ny rakade, scrubbade, oljade och insmorda
:)
LIKE!

nu laddar vi väl för hockeyn då!

puss
Ronja


kaffe och OS nu

kan inte förstå vad som har hänt med mig!! är helt tokig på gymmet, blir liksom inte trött! eller aa.. nu är jag galet trött men kan verkligen träna på ordentligt =) känns bra!

nu blir det kaffe och deg i soffan :)

skriver sen
puss
Ronja


100217

hann tyvärr inte blogga innan jobbet förut, blev som vanligt väldigt kort om tid på slutet! är hemma en snabbis nu för att snart dra iväg på nästa jobb, delar ju ut tidningen åt min syster denna veckan när hon är med familjen och åker skidor :) bra att tjäna lite extra pengar så där :)
har iaf lagat lite mat efter jobbet och slängt i mig de, ska ju ta gymmet direkt efter detta jobb så kände att det kanske kunde vara bra!



under tiden som jag slängde i mig maten läste jag tidningen som snart ska delas ut, hittade då denn!



Anna du är ju bara för söt!! du vet att du diggar att göra er sällskap och det kommer vi självklart att fortsätta med :)

nu är det dags att dra iväg
hörs sen!

Ronja


sov lite längre i dag :)

sen morgon bloggning i dag, sov lite längre än vad jag hade räknat med! men de va verkligen skönt, somnade så sent igår så. sen vaknade jag ju med världens träningsvärk.. det är helt skadat, kan knappt röra mig :P men kommer väl igång lite senare förhoppningsvis! har iaf hunnit få i mig min frukost, gröt is the shit!!
ska dega framför datorn en stund nu sen blir det att göra sig i ordning på jobbet :)

puss
Ronja

dundertränat!!

det är helt brutalt vilken träningsvärk jag kommer ha i mån när jag vaknar!! vet inte när jag körde så hårt på gymmet senast, det sjukaste av allt är nog ändå att det kändes så galet lätt! tror att kombinatinen av allt som är i mig just nu är nog galet bra :P blanda typ alla känslor du kan ha så får du de! glad, ledsen, arg, besviken, fundersam.. och massa mer!!

va ju som sagt på gymmet förut då.. blev kvar på tok för länge för insåg när jag va klar att klockan va sju och då skull jag hinna duscha, fixa mig, föna håret, äta, hämta boberg och åka till hagge! detta är ju inga problem om man har tid på sig.. men problemet va att jag skulle sitta i hagges soffa senast 19.30 för att inte missa skitskyttet!! PANIK!! men va hos hagge typ fem över halv, hann dock inte käka med tog med mig lite mat dit så de löste sig bra :) dock gick de ju mindre bra för skidskyttarna då!!

men har ju förstått att de gick bättre för herrarna ;P ska lägga mig och kolla på de nu :)

i mån blir det jobb+jobb+gymmet.. kul dag!! .. NOT!!

kvällens slappisronja!!

gonatt på er!
hörs i mån bitti :)

puss
ronja




Bror min har kraschat rätt gott!!

fick ett mindre skönt mms av syrran för en stund sen! kan ju säga att jag är ju inte avundsjuk på detta ansikte=(

gissar på att det va mindre gott!

nu ska jag iaf dra mig till gymmet, skönt att släppa allt ett tag. finns en del i skallen just nu om man säger så.. men det löser väl sig så småning om :)

laddad!!

jaa jag är taggad på gymmet även om jag är väldigt trött!

ikväll blir det CL hos hagge :)
hörs sen!

puss
Ronja

100216

snart dags att göra sig klar för jobbet! kommer inte kunna blogga då men skriver självklart så fort jag kommer hem :)



Ronja


gårdagskvällen..

ahh.. shit asså!! klockan är typ tio och jag har redan vart vaken i över en timma!! lägg där till att jag verkligen inte behövde gå upp så tidigt i dag, vet inte vad det är som har hänt med mig! kan typ inte sova länge på "morgonen" längre. vilket iof är väldigt bra för man hinner me så mycke mer på dagen då!

igår kväll hade jag lite folk här, det stektes pannkakor, kikades på OS och så bjöds det självklart på en hel del skratt som vanligt! det va trevligt även om jag var galet trött hela kvällen! så himla gott att jag bor själv hemma hos mamma och pappa denna veckan! man har liksom plats att ha folk här på ett helt annat sätt än hemma hos mig i lägneheten.. LIKE!!

i dag ska jag in och jobba en stund, va ju ledig igår iaf efter att ha jobbat sju dagar förra veckan. men det känns bra då vet jag att det blir gjort nått vettigt i dag, ska väl iof dra till gymmet sen också! :) annars har jag väl inte planerat nått speciellt i dag :) men hittar väl på nått skoj även ikväll!

så här såg jag ut i går



ha en toppen dag mina vänner!

Love R


Drar igång på riktigt igen!

som ni har märkt så har jag typ vart fruktansvärt dålig på att blogga den senaste tiden! men har liksom inte haft nån direkt inspiration till att skriva och fixa. fast nu har jag bestämt mig.. jag ska ta tag i det igen :) känns mycket bra!!

så man blir förälskad!!

asså det är ju nästan så man blir kär i denna människa! kolla på grabben säger jag bara! inte nog med att han har typ världens snyggaste stil kan han sjunga också!! love!!



ANDREAS WIJK!!


nu ska jag sova och drömma!! ;)

gonattpuss

hur mätt som helst!

tror inte jag kommer behöva äta ner på hela denna veckan nu!! är så mätt så jag inte vet vad jag ska ta mig till!! hatar verkligen det, blir så galet trött och seg då!

aja.. får leva med det!
nu är det snart dags att börja jobba igen, har typ tio min kvar att smälta maten på iaf! :)

hör av mig när jag kommer hem igen! :)

frukostkaffe

kände verkligen att jag behövde kaffe denna morgon, annars är jag ingen direkt kaffemänniska på morgonen! vilket kanske iof brukar bero på att jag aldrig orkar göra iordning en kopp ;P men i dag va jag bara tvungen!!
laddar nu för en hel dag på jobbet! ska jobba till halv sju och sen blir det ham och städa bort det sista sen helgen, får nog åka och panta lite också! massa skit hemma ;) fattar inte hur mycke folk dricker på en kväll! själv behöver man ju inte allt för mycke!


dags för jobb!!

ska försöka komma ihåg att blogga lite vid lunch :)
puss

tidigt uppe i dag också!

vad är det som händer? jag är tidigt uppe i dag också! har redan duschat, lagt på lite make och borstat håret ;P är snart också klar med frukosten. dock är det så att jag är illa tvungen till detta! ska ju vara på jobbet om mindre än en timma!!! är verkligen inte nått taggad på det i dag! kommer troligtvis inte få några varor att greja med i dag heller, det är så skönt annars för då går morgonen/förmiddagen så mycke snabbare! får väl helt enkelt hitta på lite annat att pyssla med :) det ska väl iof inte vara så svårt!

hörs om en stund!

hemma efter jobbet!

jobbat klart för i dag! så nu är dag 1av6 avklarat, det går ju framåt iaf ;P slängde precis i mig lite käk också!! är verkligen helt proppmätt nu,
om en stund ska jag o alex åka och handla inför veckan.. nää har faktiskt de mesta men hon tycker visst att de är så tråkigt så jag hänger på! behöver säkert lite grejer, som vanligt!

på lördag drar familjen till tenndalen så då flyttar jag nog hem till dom under den veckan! mycke goare att ha ett helt hus för sig själv ;) pappa blev dock inte jätte glad över detta eftersom han är lite rädd för att jag kommer fördria en hel del tid i duschen! men ska hålla mig ifrån de ;)

hörs sen!

lunch innan jobbet!

ska ju bara in och jobba en liten stund i dag så tar ingen rast då, därför tänkte jag att det är väl bäst att man fyller på magen innan jag drar dit!
i vanliga fall brukar jag ju precis ha fått i mig frukosten men så blev de ju inte i dag ;P


se så duktig jag kan vara ;)

ha en grym dag nu mina vänner!!
puss

godmorgon!!

tro de eller ej.. men jag är redan vaken och har tom vart det ett tag! ;P vilket absolut inte hör till vanligheten och jag inte blir tvingad att gå upp! sov ju som sagt hos mamma och pappa i natt också, så fick åka med mamma in till stan när hon skulle in till jobbet :) de va faktiskt inga problem att gå upp heller!

nu är jag hemma hos mig igen då, tråk..



bloggar när jag vaknat till lite mer ;P
pusss

tredje sängen på tre dagar!!

japp.. inatt går jag på säng nr. 3 för denna helg!! ;P startade ju fredagen med att sova i min egen säng hemma i lägenheten och igår orkade jag inte dra mig hemåt så tog ju bror teos! i dag har jag dock lagt beslag på syrrans säng istället! hon drog till gbg för att sova där så då tyckte jag att de blev lättast att stanna kvar här :P får väl se vart jag sover i mån ;) vem vet vart jag hamnar??

har iaf bara degat ikväll typ, kollat wallander och laddat för veckan! det kommer bli mycke jobb och träning!! får ta en sån vecka nu ;P

så här har jag degat runt i kväll!

mysbraller och pöströja!! gott!! (känner mig typ fortfarande lite "bakis" sen i fredags.. det kan inte vara bra! ska aldrig mer ha en hel fylla på bara sprit, det kan ju bara inte vara bra!

 

gonatt med er!

pusss


inte riktigt som de va tänkt kanske..

nää man hade väl velat se en annan avslutning på denna helgen! och då syftar jag på dagens handbollsmatch, får nog säga att det va mer eller mindre en kollektiv kollaps i andra halvlek som ledde till ett allt för stort underläge! man kan ju faktiskt undra vad som egentligen hände! .. men men det är sånt som händer och bara att gå vidare!! (även om jag vet att det finns vissa som typ gräver ner sig just nu) ;P

hann med lite snabb besök hemma i lägenheten i dag också! alltid skoj!! i mån blir det jobb igen, går in i en väldigt skön jobbperiod nu, eller inte!! ska jobba sju dagar i rad! "underbart" så det får bli lugnt ikväll!

en osminkad och väldigt sliten ronja, lovar att jag inte gick ut så här senare under eftermiddagen! de va bara innan jag kommit hem och hunnit duscha ;P då får man bjuda på den!

bloggar när jag kommer hem till mig sen!

pusss


söndagsfika

syrran bakade en kaka så får bli en liten fika innan jag drar in till mig! :) själv stod jag för vispandet av vaniljsåsen ;P känner att det räckte för min ambitionsnivå denna dag!
men gott blev det iaf :)


precis vad man vill ha en sån här dag! :)
nu ska jag dra mig hemåt!
puss
R

en riktigt söndagsmorgon!

oj vilken fredagsnatt det blev! man kan ju lugnt säga att jag fick i mig lite för mycket av det goda ;P hade ändå skoj men har samtidigt haft roligare kvällar! blev en ganska tidig hemgång pga detta också! så kan ju inte säga att jag var en allt för kaxig typ under gårdagen!
orkade iaf ta mig till nolhaga under eftermiddagen och kollade på HP-grabbarna, de vann stort (som vanligt). såg nog dock lite halv skoj ut när man kommer där dunderbakis och haltar lite lätt efter fredagens lilla skada :P efter matchen drog jag hem till mormor! morbror david va hemma ifrån Norge så vi va där hela gänget och käkade lite mat och bara degade!!
ni som känner mig lite bättre förstår ju självklart att jag kollade melodifestivalen också! inte så konstigt med tanke på att världens bästa OLA va me! (jaa.. jag har lärt mig att leva med att folk inte diggar honom) ;P men utan några större problem tog han sig självklart direkt till final :D
orkade inte dra mig hemåt sen så sov hos mor och far! det va mer lagom långt!! så lånade lillebrors säng, lite trångt men det gick bra ;P

lillebrors säng!!

en helt nyvaken ronja!! va inte allt för pigg där asså ;P

kan inte förstå varför det ska vara så kallt hela tiden! börjar verkligen tröttna på det nu!! ge mig sommar NU!! =D

ieftermiddag blir det handbollsmatch igen! hoppas självklart på vinst :)
hör av mig senare!
Puss
R

torsdagskväll=uppladdning för fredag!

snart är de äntligen fredag!! vet inte när jag längtade efter just en fredag senast, självklart är det galet laddat för utgång och med förhoppningar om en sjukt rolig dag! :) är ledig på lördag också så det är ju bara att sattsa stenhårt! pga av detta fick det bli en ganska lugn kväll idag, va ju illa tvungen att städa hela lägenheten eftersom vi ska köra förfest här imån! ohja.. de va riktigt illa! har verkligen undvikit att vara hemma de senaste kvällarna för att slippa se skiten! men nu är de borta, känns bra!! =)

har tom lyckats hitta mig en klänning som känns bra! sen vet man ju aldrig om de känns lika bra i morgon men får hoppas på det!
som vanligt blir det en svart! fattar inte varför jag alltid ska ha svart men det är ju helt klart snyggast! iaf nu när man är så himla blek! diggar inte de allt för mycket=hatar!!!
så här ser den ut!

kommer nog dock inte vara barbent! de hade nog blivit min död i denna kyl! men har inte bestämt mig riktigt för vad det blir ner till eller hur jag ska göra med håret! det får lösa sig i morgon! :)
har iaf fixat mina naglar idag, skönt att ha de gjort innan helgen!

efter jobbet fick jag ett litet snabb-besök förresten! denne man lämnade också blommor, sånt uppskattas helt klart!!

jättefina!!
tyvärr så kommer de inte ifrån någon allt för rolig person utan ordf. i mitt kvarter som ville hälsa mig "välkommen" bara!!

nu blir de sängen/film.. mys!! sen ska jag sova så jag orkar med morgondagen, ska ju upp ganska tidigt och jobba en stund först! :)

godnattpåer!
love
R

godmorgonpåer!!

golven är moppade, mattan är dammsugen och kassan är gjort! dock är bara klockan typ halv vilket betyder att jag precis har börjat.. jaa ni förstår ju själva att jag va här lite tidigare även denna dag! jag måste tycka om mitt jobb väldigt mycke asså ;P
har faktiskt tagen en bild nu på morgonen på "the look" om man säger så men hade visst glömt sladden hemma så kan inte lägga upp den! får fick det i kväll istället! lovar att det ändå är så mycke att se så ni kommer klara er bra utan den!!
som jag skrev igår så vet jag ite riktigt hur jag ska göra med gymmet i dag, ska ju ha hem massa folk i mån kväll också så måste verkligen, verkligen (!!) städa hemma innan nån får sätta foten där :P det ser helt fruktansvärt ut just nu!!

bloggar vid lunch igen!
ha en toppen dage!
puss
R

handboll hos therese!!

drog ju som sagt till therese direkt efter jobbet! alltid trevligt, vi kikade på handbollsmatch och hade en liten myskväll! :) vinst blev det också så hade inte mycke att klaga på!
i morgon är det en hel dags jobb först och sen får vi se om jag orkar dra mig till gymmet eller inte, men blir väl troligtvis så! kommer ju inte hinna dit på fredag så borde ju ta tag i de!

nu ska iaf lägga mig och kolla på andra avenyn! till sängen tar jag också med mig min snart outhärdligt träningsvärk som satt sig på rumpam ;) helt galet!! men det kanske ger ett bra resultat och då är de ju värt de, helt klart!!
sov så gott mina vänner!

puss
R

hejhopp!!

på dagens schema står jobb och mys i kväll, ska hem till "tutttessan" och kolla handboll med gänget! blir dock lite stessigt eftersom jag ska jobba till halv sju men det kommer nog gå bra!! :) kan nog bli lite svårt att få ut min bil bara för den är verkligen helt insnöad :P får fjeska med nånannan ;P

hörs senare
pusss
R

hemma igen!

så där ja, har nu avverkat dagens "uvecklingssamtal"! vilket tog ganska lång tid, fattar inte vad man pratar om på den tiden men så kan det vara! det är säkert jätte bra att ha sånt men känner ändå att jag är mer en sån person som tar tag och snackar om de jag vill ha sagt när de kommer upp nått!

ikväll är de paradisefinal!! nästa så att man inte är sugen på att se den efter de som hände igår, höll ju stenhårt på Andreas (världen bästa) kan ju lätt erkänna att jag är mer eller mindre kär i honom! kan inte fatta hur kristoffer kunde köra ut honom!! usch.. HATA!! så nu vet jag faktiskt inte vem jag håller på! hoppas fortfarande på att han kommer vinna på nått sätt ;P

nu ska jag iaf slänga i mig lite nyponsoppa!! lever på de nu :P

hrs sen
pusss
R

segis start på denna dag!

godmorgon/förmiddag!
jaa det är väl kanske inte morgon längre även om man skulle kunna tro det hemma hos mig ;) jag är ju inte känd för att vara en person som går upp så tidigt iaf! fast det är ju så galet gott så tänker inte ändra på de heller!!
ska in till stan snart och käka frukost/lunch med erik snart, han va visst också ledig i dag så :) sen ska jag dra till gbg om en stund och göra de där som jag inte tänker säga än ;P lite roligare så!! sen får vi väl se vad som händer i kväll, mycke möjligt att de blir en vända till gymmet!
så här ser jag ut i dag

måste göra mig klar nu!
hörs sen!
puss
R

RSS 2.0