här va de blogg?!

det är ju nästan så man kan undra? har verkligen vart fruktansvärt dålig på att blogga! men nu ska det bli ordning på det igen! finns egentligen ingen anledning till varför jag inte bloggat, har väl helt enkelt inte gjort nått som har vart värt att skriva om! men i dag är det ju nyårafton så finns ju hur mycket som helst!! är så galet taggad för i kväll också så det är helt sjukt =) men ska försöka att inte överladda för då vet vi alla hur det kan gå ;P ska jobba min sista dag för detta året i dag då! sen att man är tillbaka i övermån igen hör inte till saken just nu!  som sagt ska jobba nu så hör av mig lite senare, jobbar ju bara kort i dag så är snart tillbaka!!
pusss
R

julledigheten är slut...

jaa.. det blev en dag.. vill verkligen bara gå och lägga mig igen! verkligen inte nått taggad på att jobba! har typ inte sovit en sekund i natt skulle jag tro.men det är bara att ta sig igenom det!
har fått i mig lite frukost nu iaf, det är annars de värsta.. att äta :P fan va löjlig jag är, det är ju bara några tänder!!
en timma kvar till jag börjar, hörs sen!

pyss
R

Rekodmatchen!!

då va man hemma igen efter ha vart med och slagit ett europarekod då! de kan ju kanske ses som lite ballt, nått som garanterat va ballt va ju matchen.. shit asså! grymt!! så här skulle de vart varje match. sen att frölunda äntligen visar att de kan spela hockey stundtals gör ju inte stämningen sämre direkt! fredrik pettersson går in och gör en kanon match också, guld att se honom spela så! tog självklart lite bilder så ni som missa detta kan få se





de va ganska mycke folk tillslut.. 31 144, inte dåligt!!

i mån ska jag jobba igen, det blev en dags ledigt iaf.. alltid nått! nää hade faktiskt gjort typ vad som helst för att få vara ledig i mån, mest beroende på att jag har så galet ont i min mun! men kanske blir lite visar nu med mina nya visdomständer! dåligt skämt! inte ens så jag skrattar själv, då är det illa! får väl se hur länge jag orkar jobba, ska göra så gott de går!
nu får det iaf bli sängen för min del!

gonatt på er!

pusss
R

dampar runt!

Dampar runt i lägenheten och löjlar mig! men oj så skoj jag har, alltid lika skoj och cp:a lite!


har fixat mina naglar också!



nu blir de att klä på sig för ute match, hörs i kväll!!


puss
R

fika!

grejerna är framtagna och jag laddar för fullt! :P
nu blir de fika med gänget, är lite sen så måste pysa iväg! skriver när jag kommer hem igen!


puss
R

ÄNTLIGEN MÅNDAG!!

japp i kväll smäller det!! Ullevi, 20:00!! Frölunda-Färgestad, Redokmatchen.. det kommer bli så galet grymt asså! är verkligen så galet taggad på detta nu! lite jobbigt att man måste vänta tills i kväll bara, men det har väl sin tjusning de också!
har iaf redan börjat ladda, tog mig en liten promenad i morse och nu tuggar jag i mig morgongröten framför tv:n som just nu visar John Mayers nya låt/musikvideo, riktigt bra faktiskt! nästan så man kan tro att det är jag som ska spela med tanke på hur jag laddar inför detta!! "töntronja" (kan ta den)!

snart blir det att hoppa in i duschen och göra sig klar för denna dag!
seeyaa

R

läggdags!

japp nu har jag krupit ner i sängen, gottgott! kollar på bröllopsfixaren också, mycket mysig film!
gonatt på er!



pusss
R

denna eftermiddag/kväll

då sitter man här i soffan nu då och bara har de gott! kollar faktiskt på småkronorna som spelar sin andra match i J-VM, underbart att man får se lite av dom igen :) mycke sport i dag faktiskt, drog ner till nolhaga efter jobbet och kollade på AHK också, grymt rolig match att kolla på!! va ju tom så man va lite nervös där ett tag men dom lyckades tillslut vinna med en boll! =D
efter matchen va jag dock tvungen att dra hemåt för att städa lägenheten, så nu behöver man inte längre vara rädd för att bli sjuk när man kommer hem till mig! men usch vad de är tråkigt!! tycker ändå att man försöker göra det lite roligare genom att spela hög musik och smått dansa runt hela tiden.. men nää.. de blev då inte roligt för de! men nu är det klart, har tom torkat golven och grjer! lite imponerad av mig själv faktiskt! så nu förtjärna jag allt att sitta i soffan med min löjliga mössa på mig!!



min fula mössa! men den är väldigt skön!



ticket.. grym match, man ville liksom inte att den skulle ta slut! de kunde spelat hela natten om jag fick bestämma!



nystädat!!



självklart har jag en rosa skurhink!!


galet taggad på morgondagen!!

seeyaa

R

god morgon? nää..

gomorron, gomorron.. hör fåglar sjunga glatt! gomorron, gomorron i kör!
nää fy.. en så bra morgon är det verkligen inte! snarare att man skulle säga typ, död åt tengil! så känns de!! men det är ju bara att bita ihop, har ju ett jobb att sköta annars hade jag bara legat i sängen och deppat hela dagen!

nu kan vi inte sitta här och deppa ihop oss, ta tag i dagen nu Ronja!! japp, det är precis vad jag ska göra!! hörs senare!

R

lördagskväll och lite bilder

japp, har ju vart hos oscar i kväll då. det var väldigt trevligt faktiskt, lugnt och gott bara! jaa vad gjorde vi.. kolla tv, sjöng på hans nya typ "xboxsingstar" och slappade typ. de slank ner en och annan godis i magen också, men det tycker jag faktiskt att man kan få nu! blev så tokigt trött på slutet bara så gick och la mig en stund och lyckades då fjäska till mig lite kli på ryggen också! GULD!! faktiskt inte så lite heller.. de kan vara nått av de bästa som finns asså, Love! Tog en del bilder också men lyckas inte få in dom i datorn men hittade då lite andra på de minneskortet så tänkte att jag kan ju visa dom istället, har ju vart så dåligt med bilder liksom så får ju bjuda på nått!

här kommer några ifrån min första dag i lägenheten!





min första gäster! Erik och Jonathan va nyfikna och kikade förbi.
hittade några bilder på mig och min superduper söta lillkusin också, ni måste ju bara få se honom!



jag och ture hemma hos mamma och pappa!

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i min nybäddade säng, så gott!
i mån blir de ju jobb igen så ingen sovmorgon här inte, sen får vi väl se vad som händer!
gonattpuss

R

häng hos oscar!

Sitter nu hos oscar och ska strax dra på en film, gänget kollar på harry potter men kan ju in påstå att jag diggar det allt för mycke asså!! det är rent ut sagt dåligt!! hoppas verkligen att den är slut snart, annars kommer jag troligen somna eller börja retas med dom och då lär jag väl bli utkastad eller liknande. men det kan ju vara roligt på sitt sätt ändå! är faktis på lite bråk humör i dag så lär nog bli de alternativet!
bloggar när jag kommer hem sen!

pussis!
R

tokigt folk!

idag fanns det att göra på jobbet asså! shit folk är ju helt tokiga! idioter!! men de e ju bra för oss iof så klagar ju inte! nu är jag iaf hemma igen och ska snart sätta igång med att städa, kanske inte så skoj men väldigt behövligt!! har faktiskt inte planerat kvällen ännu, får väl se vad vi hittar på!

hörs sen!
puss
R

ojojoj...

jaa de va precis vad jag täkte när jag drog upp rullgardinen i morse!! det är ju verkligen hur mycke snö som helst ute. tycker ju inte om de asså!på så sätt är jag nästan glad att jag ska jobba i dag, annars hade man väl vart tvungen att gå ut i detta ännu mer!men hade ju ändå mycke hellre legat kvar i sängen typ hela dagen och inte gjort ett skit!
har typ galet om i munnen också.. två av mina kära visdoms tänder har ju valt att kika fram nu mitt i julstressen och det är ju inte allt för skönt asså ;P får leva på rinnande föda så ska de nog gå!
börjar jobba om ca en timma men det är nog lika bra att jag går bort dit nu så vi hinner klart, det bli ju lite små jobbigt annars!
kommer troligtvis inte kunna blogga förän jag har slutat efter fyra igen, så ha en toppen dag i snövädret och handla mycke på alla reor nu!!

pusss
R

en riktig pösdag!

kanske borde ta tag i den här dagen snart? ligger fortfarande i sängen och degar, men shit va de e gott i bland!! slänga sig in i duschen och sen ta sig en promenad kanske? då hade man ju iaf kommit i gång lite! lovar iaf att jag ska åka till kvartsgatan om en stund och hämta min kabel så jag kan visa lite fler bilder ifrån gårdagen :)

shit va jag längtar tills på måndag nu!  =)

Sovmorgon!

Juldagen kan nog vara den absolut bästa dagen runt jul, man har fått sina julklappar och allt är liksom avklarat på nått sätt. som i just nu, vad gör jag liksom.. ligger i sängen och degar med datorn på magen och kollar på bröderna lejonhjärta! det kan ju inte blir jätte mycke bättre asså! =) ska väl dock gå upp och hämta lite frukost snart och ta med mig de till sängen igen, tänker då inte ha bråttom härifrån i dag inte!!

Gårdagens julafton va verkligen jätte trevlig, god mat och trevligt sällskap! kan ju inte bli mycke trevligare! och sen är de bara att åka hem till mamma och pappa igen och käka dagens julbord :P finns ju en hel del kvar om man säger så!!

nää nu måste jag hämta nått att käka, blir ju jätte hungrig när jag tänker på mat! hörs lite senare igen :)

pysss
R

sängdags!!

nu blir det sängen efter en mycket lyckade och trevlig julafton! glömde tyvärr datasladden hemma på kvartsgatan till kameran så får lägga upp bilder i mån!
hoppas att ni alla haft en toppen dag!

gonatt pusss

R

julgranen

andra julklappsutdelningen och julbordet är nu avklarat och vi går strax in på dagens andra efterrätt! men nu får det nog bara bli kaffe för min del om inte magen ska spricka!! måste ju visa en bild på mammas gran!

granens botten och massa paket!

granen! visst är den fin men den slår ju ändå inte min som jag har i lägenheten!! rosa är vad den ska vara helt enkelt!!
några av mina paket: fick massa bra saker, men de bästa va nog ändå biljetterna till Frölunda-Färgestad på måndag =)

hoppas att ni har haft en toppen jul också! i mån blir det party för fulla muggar och sen jobb igen! får ju iaf en ledig dag under julen :P

Pusss


Halvtid!

då va det snart dags för dagens andra julbord, ma blir ju helt knapp på all denna mat. menmen... bara att tugga och vara glad!
så här ser jag ut i dag

har också träffat årets första tomte, riktigt roligt när ens små kusiner verkligen tror att det är en riktigt!!

gullungar!!

lägger upp mer bilder ifrån resten av kvällen senare, nu skriker de ifrån köket att jag måste komma! ;)

 

pussis!

R


snart, snart.. får jag gå hem! =)

så där ja.. shit va grejer jag har fått gjort nu! känns bra!!
ca 45 minuter kvar att jobba av då sen blir det att kasta sig i bilen, åhh börjar faktiskt se fram emot de här nu! fast nog sett fram emot typ vad som helst utan att vara här nu, jaa asså det är ju liksom ingen folkström direkt kan jag ju lova! dagen till ära har jag valt världens mest blingade tröja! tyckte de kunde vara lite skojit ;P

lite dålig bild kanske men nu fattar vi hur "bling" den verkligen är!

har nötat erik grönwall i dag, tycker egentligen inte att det är så himla bra asså. men de funkar, hade ingen lust att lyssna på våran fruktansvärda julmusik!! finns inte mycke som är värre än den!
ska troligtvis vara tomte i eftermiddag hos min farbror har jag fått reda på nu också, haha.. skrämma lite barn är ju aldrig fel! ;) NÖJD!!

hörs sen!

puss

Julafton!

japp, då va man på plats och jag har redan fått gjort massor av de grejer som skulle göras i butiken i dag.. känns bra faktiskt!! fast jag måste ju erkänna att jag inte vill vara här just nu, känns inte som en klockren julafton när man startar den på jobbet! men typ allt är klart för i eftermiddag i allafall, ska bara byta till klänning lite senare. får väl ha de en dag som denna!
så fort jag kan klappa igen stället här åker jag hem till farbror emil och firar, äter och kanske öppnar ett paket eller två! vem vet!! självklart får jag väl kika lite på kalla anka också, det hör ju änna till! sen tar vi med oss pick och pack och åker hem till mamma och pappa, dit kommer moster med familj och mormor senare under kvällen! åhh de ska faktiskt bli kul med julen nu! hoppas min timmar på jobbet går fort bara men det tror jag nog!

kommer självklart ladda upp lite bilder under dagen och ni kommer kunna följa med här på bloggen hela dagen!

GOD JUL


puss
R

GODJUL!

GodJul på er alla mina vänner!

=D

(lägger upp ett julkort i mån)

KLART!!

paketen är klara!!

helt underbart skulle jag vilja säga, och paketen är så fina också har verkligen lagt ner massa kärlek på dom ;P typ.. men fina är dom iaf! måste ju visa


dom går de då inte att klaga på!
trodde faktiskt aldrig att jag skulle få ordning på de med tanke på att jag hade en hel del kvar när jag slutade jobbet i dag vid fem men en snabbis till gbg med gott sällskap löste detta!
lyckades tom hitta något att ha på mig i mån kväll, toppen! nu är det bara hårfärgen och naglarna som ska ordnas!! sen kan vi "fira"!

får nog börja med det nu asså!
bloggar sen igen!

Love
R

underbar dröm!

godmorgon min vänner!
åhh vilken dröm jag har haft i natt!! precis så som drömmar ska vara, eller ja.. de va ju toppen så länge jag sov men blev verkligen jätte besviken när jag vaknade. allt va så himla perfekt! kommer dock inte berätta om den eftersom det kanske inte är så passande, men de va såsåsås.. underbart perfekt!!

då va det dagen före doppare dagen då, helt tokigt att det redan är julafton snart! jag är ju som sagt långt ifrån klart för julen också så börjar känna av paniken nu asså!! vilket kanske inte är allt för konstigt iof! i o med de så kommer denna dagen vara väldigt fullpackad med aktiviteter vill jag lova! först ska jag jobba mellan 12-17 sen blir det en hetts resa till gbg och sen ska jag också försöka hinna med ett kalas i kväll!
GRATTIS KUSIN LINNEA!! =D

nu ska jag iaf hoppa in i duschen så jag inte kommer försent till jobbet!!

pusss
R

massa snö

ikväll har jag då inte gjort så mycket!
typ kollat tv, surfat runt på nätet och degat. eller jag har faktiskt vart ute och gått en stund också, de va faktiskt väldigt skönt lite kallt kanske men ändå inte för kallt! måste ju erkänna att de är väldigt fint ute nu! vit typ orörd snö och massa lampor överallt! tog en liten bild över torget iaf =)


det ger ju absolut mer julstämning med snön iaf!


surfade ju runt lite på nätet förut som jag sa, kom då på att kika på vimmelbilderna ifrån hotellet i lördags! som tur va gjorde jag väl inte bort mig allt för mycke på dessa, höll mig ifrån kameran men blev hittad på avstånd ändå. det är jag som är längst till vänster på bilden.


aja.. bara att bjuda på den! de har ju absolut vart värre om man säger så!

nu ska jag strax dra mig till sängen iaf, är så galet trött och det kommer bli en lång dag i morgon!

sov så gottit!
pusss
R

jobbat klart för idag!

försökte blogga ifrån kiosken förut men det va så segt så jag la ner det, men nu är man hemma igen då! svängde in på maxi en jätte snabbis direkt efter jobbet.. där va de folk asså! tur att jag inte skulle ha så mycke, man hade ju fått ett bryt!

har ju som sagt jobbat hela dagen nu då, får ändå säga att dagen gick rätt fort! i mån blir det tillbaka på mitt vanliga jobb igen! efter de blir det troligtvis en liten tripp till gbg, måste verkligen fixa de sista innan julafton och då går de ju inte riktigt att skjuta på längre än så eftersom jag jobbar på julafton också!!

nu ska jag gå och flytta min bil sen blir de lugnt och tv! bloggar lite senare igen!

R

dags att skynda sig lite!

oj va de blev stressigt nu då!
sitter halvnaken och ny duschad vid köksbordet och är inte nått i ordninggjort, börjar jobba om en timma och ska till apoteket innan de! dags att sätta igång nu kanske för att inte allt ska skita sig på vägen!! borde ju hinna med lite annat också egentligen men det  får vänta till i kväll, ska ju jobba bort hela dagen först!

tur att man har en dag kvar sen iaf innan julafton, lite jobbigt att jag jobbar även då men,men..
nu ska jag iaf göra mig klar, kommer nog inte kunna blogg förän jag kommer hem ikväll igen så ha en toppen dag!

Love
R

kvällsmys

hemma igen!
japp då va man hemma igen då, har precis gjort en ansikspeeling! åhh va de e gott asså! skulle ju slått in några paket också men hade visst ingen tejp så det blev lite svårt!
nu ska jag iaf gosa ner mig i soffan med datorn och en ny tidning! mys!!



lyckade få fram några paket iaf :)



kan inte bli mycke bättre!

gonatt!

R

man kanske skulle vart lite ledig i jul?!

jaa då sitter man hemma hos mor och far och degar då! eller jaa.. suger ur saften ur en clementin ;P gillar inte av äta upp fruktköttet men smaken är ju god! de gäller att kompromissa!
det är faktiskt nästan så att jag börjar få lite julstämning nu, trodde aldrig jag skulle få det iår! känns mer bara som att tiden rullar på på nått konstigt vis om man bara väntar på nästa "skollov" men nää.. blir ju inget med det! det är ju iaf bestämt att jag tar med mig vickan och åker upp till loftsdalen när familjen åker dit, det kommer bli galet skönt! inte för att jag är nått "big fan" av snö och kylan men man kommer ju behöva komma bort lite!!

i morgon blir det jobb i korvkiosken, ska bli rätt skoj! göra nått annat för sen blir det ju eurosko igen i två dagar innan jag får en dags julledigt iaf :P

tänkte slå in nån mer julklapp när jag kommer hem så ska ni få se sen hur fina de har blivit! så hör av mig igen efter det!

pyssisar!!

R

hem till mamma och pappa ikväll

strax är det dags för hemgång!
hade lite tid nu på slutet av dagen att slå in lite av mina egna paket iaf, skönt att få det gjort! i år kommer alla paket ifrån mig vara hel vita,tycker det är lite skoj att ja nått tema på paket. plus att det blir mycke snyggare när dom ligger under granen också!

ska åka hem till mor och far en stund nun pappa kommer och plockar upp mig direkt efter jobbet så åker jag dit och slappar lite, bloggar igen när jag har kommit dit!

puss
R

favvotröjan!

jaa i dag har jag på mig min absoluta favvotröja, skulle nog kunna ha på mig den varje dag om de gick! i dag blir det bara ett par svart leggins, lårhöga stövlar och ett kedje halsband till. dags att dra mig nu då, ska flytta bilen innan jag börjar också!

ha en toppen dag!!



R

fyllepuckon!

jävla puckon!! har några polare som va på julfest igår, gissar på att de hade väldigt roligt. kanske tom med lite väl skoj kanske!
vaknar 05.21 av att mobilen ringer, sovades lyckas jag bara få tyst på telefonen utan att svara. men strax drar den igång igen, blir så förbannad att jag stänger av mobilen. tänker för mig själv att de va över och jag kan somna om igen.
vänder mig om i sängen men precis när jag är nära på att somna här jag hur nån/några bankar på en ruta eller liknande. gissar på min balkong! puckon!! ni lyckades nog väcka hela gården!!
själv orkade jag inte resa på mig och de tröttnade nog efter ett tag! errka och jonte, hoppas ni hade kul iaf ;)


nu är de frukost dags för mig, har precis petat i mig min gröt och ska snart börja göra mig klar för jobbet. måste ju erkänna att det tar emot att gå och jobba på en måndag som annars är min lediga dag! ska ju jobba fyra dagar i rad nu så det är ju bara att hänga i.

ska försöka ordna en dagens innan jag pyser iväg till jobbet också!

Love
R

julbakning!

fejgerbgjdffdfjdf!!
så där, då har jag fått ur mig det! mycket skönt!!

då ligger man här i sängen om gottar ner sig madrassen, har verkligen haft en toppen kväll med vickan. precis vad jag behövde, bara kunna snacka av sig och ha skoj! som jag tjatat om så hade vi ju även satt upp julbak på schemat. måste säga att de blev väldigt lyckat!

i mån blir det jobb igen, ska dra till gymmet också det kan verkligen behövas nu i juletiderna! fast kan ju iof inte säga att jag är nått stort fan av julmat. så de blir väl ingen jätte katasof.

här är lite bilder ifrån kvällen:






vi lyckades göra
- knäck
- snickers
- rocky road!

nu blir de slappt hemma hos mig resten av kvällen, kika lite tv dega runt på nätet och sen sova! =)
hörs i mån bitti!

pussis
R

deg söndag

halvligger i soffan med datorn på magen och kollar på hockey.. det kan inte bli mycke bättre asså!! vickan borde nog vara på väg hit nu också, vi ska ju som sagt göra julgodis och ha de gott! gissar på att det blir en hel del snackisar om gårdags kvällen också ;P kommer dock inte avslöja nått om de här i bloggen, lite hemlisar måste man ju få ha!

har lyckat köpa en jättebra julklapp i dag också, tror de kommer bli väldigt bra! det är iaf nått som man alltid kan ha nytta av och det är faktiskt de viktigaste med att lyckas med sina klappar om ni frågar mig! har ju dock en hel del klappar kvar att köpa men det ska nog ordna sig!

har hunnit med att städa av här hemma i dag också, vilket va väldigt behövligen. har inte orkat ta tag i de i veckan!
bloggar självklart lite senare igen ska då fixa lite bilder ifrån vårt julmys också!


pusspuss
R

godmorgon!

mår nästan löjligt bra om man relaterar till hur jag hällde i mig alkohol igår kväll, älskar att jag inte blir så bakis asså!! men någon frukost tänker jag då inte stoppa i mig för då vet man aldrig vad magen hittar på! så håller mig till vattnet, eller kanske kan bli en moccalatte på EH på vägen till jobbet.. jaa jag ska jobba även i dag, inte allt för taggad men de löser sig på vägen dit!
har ställt in handbollsmatchen i eftermiddag, jag och vickan ska baka julgodis och ha de gott i stället! kan väl kanske bli en film eller nått senare också, gissar på att min "baksmälla" kommer visa sig senare under kvällen också :P
nu blir det iaf jobb en stund!

ha en bra dag!
pussisar
R

taggatagga!!

tagga, tagga, tagga!!!
japp nu är de bara att köra!!

hotet i dag då!

hotellet i kväll då..
just nu är jag inte lika dunder taggad som jag vart tidigare i veckan asså, är bakis som få och börjar jobba om en timma. men de löser man ju lätt! trycker ju i mig min morgon gröt och klunkar vatten så är ma ju snart me i matchen igen!
ska ju också hinna med att ha lite julmys hemma hos mor och far i dag! det blir mysigt, träffa små kusinerna och käka lite mat =)

la ju inte in nått inlägg under kvällen igår så får ju berätta vad jag gjorde. drog först hem till jonte och hade då vickan med mig också. vi hamnade i hans soffa och kikade på tv en stund, sen kom även dufva och han hade med sig mass öl! inte bra!! tog den första.. den andra.. den tredje ( nu vet ni som känner mig att detta kommer inte sluta bra) tog också den fjärde sen fick de vara nog! vid halv 11 började vi traska bort till stures, spelade bowling och hade skoj! fick dock i mig även nått där :P men jag hade en rolig kväll!
sen va de sängen och somnade väldigt fort vill jag lova!


dufva och jonte


ölisar





nää nu ska jag gå och flytta min bil och sen blir det jobbet! hör av mig efter de!

pussisar
R

lunch!

sitter nu och petar i mig lite mat mellan varven! mycket skönt att kunna sätta sig ner en snabbis!
har fortfarande ingen direkt plan för kvällen men det får nog bli lugnt iaf ska ju jobba i mån på dagen och sen blir det ju fullt ös!
=)

hör av mig när jag kommer hem sen!

pusss
R

me



vit shorta
svart spets body
blå jeans
svart/bruna stövlar
brun klocka


puss
R

091218

klockan är snart 11 och jag är nästan klar, eller jaa.. sminket är på kladdat och min "nyvaken" frisyr är bortkastad! har dock inte klätt på mig ännu. börjar ju jobba först om en timma man får nog traska ner mot snart ändå. har ju några julklappar kvar att köpa och måste ju hitta nått att ha på mig i mån.
jaa i mån ska vi ju typ fira jul med halva släkten innan det bär av mot hotellet. japp, jag är fortfarande lika taggad som här om dagen! så risken finns nog att jag blir lite lätt över laddad men det får gå ändå!
i kväll funderar jag på att åka hem till mor och far om det inte händer nått annat skojit, har ju inte vart där på ett tag så de kan ju vara lite trevligt!

nu ska jag sätta på mig lite kläder iaf, ska självklart försöka lägga upp en dagens innan jag pyser iväg också!

pussisar! ha en bra dag!

R

äntligen hemma!

äntligen är man hemma!! de blev en lång dag i da asså! men de va helt klart kul, alltid skoj när det är något speciellt som drar folk.. men shit va de e kallt ute nu asså! man kan ju knappt gå ut utan att mer eller mindre frysa sönder. fattar inte varför man är bosatt i sverige?! men visst de har väl sin tjusning de me!

ber om ursäkt för tråkig bloggning i dag men lovar att det ska bli bättre i mån, har ingen direkt ork till att hitta på nått skojit nu så ska dra mig till soffan!!

ha de bäst!!

pussisar
R

en riktig jobbdag!

godmorgon!!
japp då va man på jobbet igen då! för tidigt som vanligt, tror att det är lika bra att jag börjar inse att jag alltid kommer vara det! har dessvärre glömt min datakabel till mobilen hemma så kommer inte kunna lägga upp några bilder under dagen, ska ju iof jobba ändå till 20,00 i kväll eftersom vi har "julklappskväll". hoppas på att det då blir fullt drag. ska luncha med vixi i dag också! alltid lika trevligt! =)

ska försöka höra av mig under dagen annars så gör jag det garanterat när jag kommer hem i kväll! då får ni ha en bra dag!!

pussis
R

tagga..tagga..tagga!!

sicken dag! nää nu tog jag nog i lite kanske! :P jobbade ju först och det va riktigt skoj, tiden bara sprang iväg älskar verkligen sånna dagar! efter jobbet drog jag direkt hem till theres och kolla på ahk-matchen. tyvärr blev de ju ett stort magplask åt hela matchen..

så nu sitter jag här hemma och degar.. eller nja! är mer galet uppjagad av att jag äntligen ska få gå till hotellet på lördag, är så tokigt taggad. oo ja, nu tänker ni säkert.. hur kul kan de vara på hotellet i alingsås?? joo de ska jag berätta! GALET SKOJ!! lägg där till en taggad vickan också så kan det inte bli mycke bättre!!
problemet är ju bara vad man ska ha på sig men de löser sig nog! i värsta fall får jag väl vara naken, eller kanske inte! kommer nog inte in då!
kan inte låta bli att lyssna på party musik nu!  tagga, tagga!!

åhh när jag kom till jobbet i dag då, första synen är bara en skål med massa choklad på bordet, dåligt! NOT!!


tur att de finns lite godis asså, blir ju en lagom lång dag på jobbet i mån liksom har öppet till 21... segt! fast är de mycke folk så kan de ju bli grymt! kommer troligtvis ha lite dålig uppdate i mån pga de!

nu blir de sängen och kika tv!

sovgott!

puss
R

klädproblem

då börjar det bli dags att pysa iväg till jobbet då, har dock inte bestämt vad jag ska ta på mig än så kan inte slänga upp nån dagens ännu, men så här fint har jag gått klädd hela morgonen iaf


trashig tröja och ett par short, jaa kanske borde gå så till jobbet också :P de hade ju vart nått!
har iaf bestämt mig för att det blir några armband på armen i dag, älskar verkligen armband asså.


nää nu måste jag slänga på mig lite kläder och dra iväg!
hörs sen!

puss
R

toppen morgon

efter att ha gått ut i köket och sett dagens utsikt som va full me snö bestämde jag mig snabbt att det skulle bli grötfrukost hemma hos fröken erlandsson i dag, det är nästan alltid lika gott asså! självklart toppades detta med ett glas oboy! som om inte de vore tillräckligt bra så damp det ner en ny tidning ifrån chic i brevinkastet precis då jag satt mig ner för att äta! TOPPEN!

i dag står ju jobb på schemat så måste snart göra mig klar för de, är dock inte jätte sugen på att jobba men de brukar vända när man kommit dit, tycker att det är så typ varje gång man har vart ledig iof!

nu måste jag gå här ifrån för att hinna, ska försöka hinna med en dagens innan jag går! =)


ha en bra dag!
puss
R

"pannkaksmys"

nu är jag hemma igen så jag kan lägga upp lite bilder som jag lovade!


jag innan jag drog hemifrån, fick bli en goströja!


när jag kom hem till oscar höll han och hans bror på att klä granen...


det börjar likna nått, de va galet många kulor som skulle i asså och nu överdriver jag verkligen inte.. de va minst 200 st plus massa glitter!


ni ser ju själva, man kan ju knappt hitta granen innanför allt.


anton flashar rumpan och granen lyser


sen va de ju då dags för pannkakor! verkligen inte fel asså! mycket gott, mycket gott om jag får säga det själv!


erik och hagge tog tag i stekande! de gjorde ni bra killar!

jaa det blev en mycket trevligt kväll grabbar! nu ska jag dock sova, blir ju jobb i mån så bara att hänga i! men har nyss fått reda på att det är 18 på hotellet på lördag, galet taggad! speciellt när man är ledig på söndag också, kan ju inte bli mycke bättre asså!

gonatt på er
puss
R

snö..snö..

sicket väder de blev då! usch.. de e ju så man bara vill hoppa upp i soffan och inte göra ett skvatt under resten av kvällen, framför allt inte behöva gå utanför dörren! men är man hundvakt så är man! de va bara att ta på sig gummistövlarna och tjockjackan!


snö..snö! aa jag kan ju helt ärligt säga att jag är en riktig snöhatare, kan inte se nått bra i de. möjligtvis att det kan vara lite mysigt men inte tillräckligt för att få mig att gilla de!
ska ju som sagt till oscar om en stund och ha pannkaksmys det blir nog trevligt! kommer självklart lägga upp bilder ifrån det när jag kommer hem ikväll!
funderar på att dra förbi maxi också och köpa mig en ny locktång, min är verkligen helt borta och jag kommer garanterat behöva en nu när det vankas för jul och nyår! framföralllt när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, då måste ju iaf håret vara bra! får sattsa på håret och sminket så får kläder lösa sig så småning om!

lägger upp bilder sen som sagt!

puss
R

dagens look

då va de dags igen, har precis vart ute på en promenad. shit va de bli smuttsigt hemma när man har hund här, måste typ städa massa idag igen eller iaf dammsuga och torka golven. usch..
så här ser jag ut i dag


har gått och blivit väldigt sugen på att sola i dag, får nog peta in de på dags schema asså!

hörs sen!


puss
R

dubbel t

jaa de va inte meningen att de skulle bli två t i frukost men orka inte fixa de!  ;P




lyxfrukostt

godmorgon godmorgon!
sicken lyxfrukost jag sitter och tuggar i mig nu asså, massa goa grejer och gott bröd. det blev ju en ganska tidig uppgång i dag trotts att jag är ledig, cleo behövde ju få komma ut och ville inte riskera nått så de va bara att ge sig ut, hoppas verkligen inte att nån såg mig när jag gick och typ sov!
i eftermiddag blir det gymmet och sen ska vi ha pannkakskväll hos oscar, gott!! lär ju säkert stå uppradat ett gäng folkisar också som vanligt!
det är väl typ det jag har bestämt än så länge, inte omöjligt att det blir en sväng ner till stan också, har ju en hel del julklappar kvar att fixa om man säger så!!


dagens frukost!

nu blir det snart att hoppa in i duschen! ha en bra dag! hörs senare!


puss
R

mys kväll

syrran kikade förbi en snabbis efter skolan och träningen, sen blev kvällen fullspäckad med lite vänner och mat. erik hade tråkigt så kom förbi med två matkassar, efter en stund dök över oscar, anton och vickan upp! det blev en mycke trevlig kväll!
är dock galet trött!


syrran skojade lite med cleo



erik fixa som vanligt



mys, mys



oscar och erik



vickan och oscar!

nu ska jag sova!
gonatt


puss
R

hatar?

maten ligger i magen och disken är diskad! shit va jag har vart duktig i dag asså! haha.. får berömma sig själv lite ibland också!




shit va jag bara vill att denna dag ska vara över nu! har precis gjort en liten upptäckt som typ kunde vara de absolut värsta som kunde hända nu! vet dock inte om jag har rätt men allt pekar på det, vad ska man göra?! nää de finns väl tyvärr inget att göra åt det. bara att ta den och gå vidare.. usch!!
kan man tycka om en människa så mycke att man hatar den? jag tror faktiskt jag får instämma på det just nu.
tur att man inte är en person som dräver ner sig, bara att gå vidare!
nu ska vi iaf gå ut på en promenad som jag får tänka lite och cleo får kissa!


puss
R

dagboken

mörkret börjar nu falla utanför fönstret och jag har bara slappat bort hela dagen, men shit va de va gott! så nu är det strax dags att börja laga middag men jag har fortfrande inte kommit på vad jag vill äta, har tagit fram en köttbit iaf. gissar på att det slutar med ris och nått till, har gått och blivit typ galen i ris så varför inte liksom!
jag och vovven har precis kollat klart på dagboken, det kan nog faktiskt vara en av de bästa filmerna som gjorts!



cleo ligger och sover på min säng



vaknade till liv efter en stund igen!

nää nu ska vi gå och köpa mjölk!



puss
R

promenadat lite

nu har vi vart ute på en liten promenad cleo och jag, de måste ju vara det bästa med en liten vovve. man kommer ju verkligen ut en liten sväng!



jag vet, det är verkligen inte jättebra bild men lovar att fixa det lite senare!
funderar på vad jag ska laga för mat i dag, äsch.. de löser sig nog.

see yaa!


puss
R

städat och drejat!

måndag..
jaa det är nog typ min favorit dag, förstår om det inte är så många som håller med mig dock! men måndagen är ju min lediga dag så man kan se de lite som en lördag/söndag. idag har jag städat hela lägenheten nu på morgonen (duktigt ronja). så nu sitter jag och slänger i mig lite frukost/lunch.. inte fel!
slipper ju vara själv idag me, lilla vovven cleo ska bo hos mig i natt. väldigt mysigt! fast nu ligger hon och typ sover i sin lilla koja.

i dag har inget speciellt på schemat annars.. måste köpa mig ett paket mjölk bara för det tog slut till frukostens oboy ;P. lovar att lägga upp lite bilder på den lilla krabaten sen också!
hör av mig lite senare!


puss
R

handbollsmatch

åhh vad jag älskar söndagskvällar! sitter nu i soffan framför gossip girl och har de allmänt gott! dagen på jobbe blev som jag hoppats på, väldigt mycket att göra. så himla skönt för klockan går verkligen så mycke snabbare då. efter jobbet drog jag ju som sagt på handbollsmatch, där alingsås stod som segrare. grattis grabbar! de va ett tag sen jag var på en match faktiskt så va väldigt kul att se!

alingsås egen skokartong, nolhagahallen.

nu ska jag snart dra igång en liten städning här hemma, ska ju vara hundvakt i mån så får nog plocka bort lite grejer!

hörs senare!


puss
R

söndag

oj vad jag har blivit dålig på att blogga på helgerna de sista asså! måste bli skärpning med det fröken erlandsson!!

nu är jag iaf tillbaka på jobbet igen, tro det eller ej men jag tog faktiskt bilen till jobbet i dag.. fast det är inte riktigt så illa som man kan tro. gjorde det bara för att den skulle stå dunder nära jobbet när jag slutar sen. detta är ju då beroende på att jag ska hinna ner till nolhaga så fort som möjligt! ska kolla på handbollsmatchen som börjar 16,15 och jag slutar jobba 16,00 så idag vill jag inte ha några kvarhängade kunder efter stägning!

måste ju bara lägga till det att det va verkligen riktigt roligt att jobba igår, hade massor att göra och tiden bara sprang iväg! =) "gilla" hoppas verkligen att det blir samma drag idag!

kvällen igår va rolig men har helt klart haft bättre!!

hör av mig efter matchen ikväll, eller kanske innan om jag hinner. ska försöka komma ihåg att ta lite bilder under eftermiddagen också!

puss
R

091212

nu funkar det igen!
så här får ni en bild på hur jag ser ut i dag.


svarta leggins
vitt linne
vit blus
svart kavaj
flughalsband

japp har dratt mig till jobbet nu då, som alltid annars va jag här för tidigt. vet inte om det är fel på mig och min tidsplanering eller om jag bara gillar att vara i tid. ska jobba till 4 i dag iaf så har några timmar kvar här men känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag i dag så tiden kommer gå fort!
ikväll har jag inte planerat nått ännu, ska ju jobba i mån igen så blir nog rätt lugnt skulle jag tro. fast man vet ju aldrig kan lika gärna bli dunderparty eller liknande!

ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!


puss
R

arg...!!

det går verkligen inte att ladda upp bilder nu!!
hallå det ska ju liksom bara funka!!

har precis kommit hem ifrån oscar iaf, vi va där ett gäng och kikade på idol. måste väl säga min åsikt om de också då... jaa jag tycker att person vann!

i dag får jag ju faktiskt säga att jag har fått gjort en hel del ändå jag har

-ridit på en häst ( tänk inte på nått annat nu)
-städat
-diskat
-tvättat

aa de va väl typ de :P alltid nått!

nää nu skriver jag bara massa skit, hörs i mån

puss
R

torsdagskvällen

sicken dag det blev igår! va ju först på jobbet en timma tidigare än vad jag egenligen skulle vara för att ta ett kort till tidningen då vi ska ha nån typ av julhälsning. jobbdagen rullade dock på väldigt fort eftersom vi tog fram massa rea och grejade förfullt! älskar att ha mycke att göra på jobbet!
sen bar det hemåt iaf slängde då i en hårfärg i skallen och satte mig framför tv:n, och vem har vi inte där.. joo världens snyggaste och mest charmiga kille på denna jord. ola svensson, love!!
har jätte fina bilder ifrån intervjun men det funkar inte att ladda upp några bilder just nu men lovar att fixa det lite senare!
då hårfärgen senare va ur plockade jag upp anton så drog vi upp till kabom för att kika lite snabbt på uf-mässan, snabbt fick de gå för planen va ju sedan att åka till gbg och chilla lite.
men fok balla ur så de blev inget me de!
jag drog mig hemåt en stund för att försöka hitta på en ny plan, några hade då dratt till åkanten så pyste dit en stund för att vara lite social och ta mig en cider, när de stängde vid elva drog jag, robban och oscar till mangiamo där träffade vi lite gott så kvällen blev ändå helt okej!


i dag ska jag faktiskt upp till stallet en stund, det va ju verkligen jätte längesen jag red så det ska bli spännnande! kan dock inte lova att jag kommer levande ur detta!
ikväll har det pratats om gbg men tror nog att det blir något lugnare än så för mig, ska ju faktiskt jobba hela helgen och visst det går absolut att supa ändå, men det blir så galet jobbigt när man ska vakna på morgonen!
aja får se, nu ska jag iaf lämna sängen och ta tag i dagen!
hörs sen!


puss
R

091210

nu ligger frukosten på plats i magen och jag ska snart göra mig klar för en ny dag, i dag blir de ju som sagt jobb en stund. efter jobber har jag tänkt åka upp till kabeldon och kika lite snabbt på uf-mässan men det är bara om det inte blir utgång. folk är visst lite sugna och jag är väl inte den som bangar i första taget!
problemet är ju bara att jag ska jobba i mån men börjar ju inte förän klockan 12 så egentligen är det ju inga problem alls! åhh nu är de ju nästan så jag blir sugen! party, party!!

nobellfest och grejer i dag ju, då kan man ju faktiskt inte sitta hemma och dega i kväll! ;P

nu ska jag iaf slänga mig in i duschen och sen får jag göra mig klar för jobbet!
lovar att jag ska höra av mig under dagen om vad som händer, ska försöka slänga in en dagens innan jag pyser iväg till jobbet också!


puss
R

onsdagskvällen

då va de kalas då, som sagt så va de farbror emil som har fyllt år! de bjöds på både tacos och tårta, helt strålande. fick mysa med lite småbarn också, alltid lika mysigt.
då kalaset drog sig mot sitt slut ringde jag vickan och de va på väg till donken så drog dit en stund och pratade med lite skönt folk. va ju bara tvungen att dra till stures en sväng också de va ju faktiskt barca!
här är lite bilder ifrån kvällen:

så här såg jag ut under kvällen

lekte lite me dunder söta valle på hans "kontor"

lagade ett skäpp hann vi me också

filip testade kameran och max V darj fick stå modell

vixi, jonte o jag fick också vara med.

har dock inga bilder ifrån stures, men där träffade jag anton, oscar, pontus, robin och hjalmar alltid trevligt att snacka lite! anton och oscar avslutade kvällen med lite bowling... jaa de gick väl typ som vanligt. helt okej för anton och värdelöst för oscar! nää du är ingen stjärna på bowling min vän!

nu ska jag sova iaf, ska jobba och ta nått kort i mån annars har jag nog inget bestämt. får se om de händer nått på kvällen kanske! det hade ju inte vart fel!

gonatt världen, hör av mig när jag vaknar i mån bitti!


pusspuss
R

en liten paus

så då va man nyduschad, fixad och tränad! galet skönt!
det blev lite drygt en timma och sen unnade jag mig själv en stunds solning, vilket va väldigt skönt och behövligt! ska strax pallra mig upp till apoteket behöver ett nytt nässpray. lite senare i kväll blir det en tripp till farbror emil för att han fyllde år i fredags!
kan dock inte vara kvar där förlänge eftersom jag ska till oscar och kolla på handbollen, är faktiskt väldigt sugen på att kika på de i dag.


nää nu har jag inte tid att sitta här mer för en liten stund!
hör av mig lite senare!

puss
R

sovmorgon

det va verkligen precis vad jag behövde, bara få sova utan att klockan ringde och väckte mig. men shit va arg man kan bli när man vaknar av att nån ringer på dörren. vet dock inte vem de va för jag kände inte direkt för att gå upp och vakna i ett nyvaket och näst intill naket tillstånd.
så nu ligger jag fortfarande i sängen, kikar på en av de filmerna som jag hyrde igår.

så så här gott har jag det nu!
ska träffa anton om en stund också annars har jag inte mycke planerat, eller joo de blir väl handboll i kväll, dock bara på tv då!

hör av mig lite senare


puss
R

hemma igen!

yes då va denna "fredag" snart, japp som ni kanske förstår jag är jag ledig i mån. shit va det kommer bli gott. ska bara göra slappa och goa grejer, som att åka till gymmet, umgås o jaa.. bara ha de gott helt enkelt!

denna kväll började med att jag och hagge drog upp till erik, han hjälpte mig med lite grejer på datorn och sen drog vi på en film men tror inte jag såg en minut, satt typ bara och snacka i stället. efter en stund ringde oscar och ville bli hämtad så snäll som man är hoppade jag in i bilen och hämtade upp honom.

oscars fina bild ifrån vår lilla biltur, de va mycke tutanden och hög musik, aldrig fel! eller joo... shit va arg jag blev när han höll på och tuta på en stackare som övningskörde!! inte okej!!
efter en stunds häng hos erik drog vi till stures, tog en cider kolla fotboll.. kan inte bli jätte mycke bättre asså! när fotbollen var slut följde vi josefin till tåget och sen blev det två filmer på bonbon(har ju kopplat in min dvd nu) haha... redan!
så nu sitter jag här på sängen och ska snart gosa ner mig under täcket!

erik på stationen i väntan på josefins tåg.

så här såg jag ut under kvällen.

nattens/morgondagens filmer


gonatt
hörs i mån bitti!


puss
R

klart

då va de mesta avklarat för i dag, drog dens roligaste ställe att traska runt på bara massa industrier och lastbilar typ!

utsikt under min promenad.

har också införskaffat mig en brödrost, kände att det kan vara bra att ha.
jag har fakiskt köpt mina första julklappar i dag! till mamma och pappa, tror de kommer bli riktigt bra!

ikväll blir det troligtvis nån dansuppvisning och sen fotboll, känner att jag behöver göra nått skoj så det blir nog väldigt bra!
fixar en dagens lite senare! nu ska jag fixa lite här, hörs senare!


puss
R

andra dagen i rad..

japp de blir nu andra dagen i rad som jag egentligen skulle vart ledig men ska jobba, fast det gör absolut ingenting! ska bara jobba en lite stund så kommer ha mycke kvar av dagen sen ändå =) det är ju bara att ställa upp när de behöver hjälp!
de blir ju då att flippa burgare i dag också.
hinner tyvärr inte skriva så mycke mer nu, hör av mig direkt när jag kommer hem igen!

puss
R

kvällen

shitt va jag är trött nu!
men i morgon är jag iaf ledig har dock en hel del på schemat som vanligt! fast det kan faktiskt också vara skönt på ett sätt, slipper tänka och ha sig. ska bland annat byta däck på bilen, eller nja.. nu ljög jag! jag ska se till att däcken blir bytta!
har träffat vickan nu ikväll, shit va ja saknat denna lilla parvel! va ju en hel vecka sen vi sågs sist, usch på allt detta jobb! de sabbar ju typ allt!

ne nu ska jag sova!
hörs i morgon!

puss
R

jobbat klart för i dag

japp då va jobbdagen klar för i dag, och jag behövde inte jobba i mån. väldigt skönt faktiskt! som sagt så har jag ju inte jobbat på mitt vanliga jobb i dag utan på wallins grill. de va väldigt skönt att göra nått annat för en gång skull. bli lite mer uppskattad för att man ställer upp och gör de där extra också!


så här ser det ut om man ser kiosken ifrån insidan, va ju bara tvungen att visa. det är inte allt för stort!

nu är mor min på väg hit för att lämna mina nya gardinstänger hon köpt till mig, sen blir det nog tv:n, kanske åker iväg en stund till nån också. får se =) hör av mig senare igen!


puss
R

to day!

dags för jobb nu då, känner mig redo för att flippa burgare dagen lång!


svarta jeans
vitt linne
svart t-tröja
svart fleecetröja

så ser man ut dennna dag då, ikväll blir det gymmet eller powerwalk får se hur jag känner mig. nu måste jag iaf gå och flytta bilen!

bloggar efter jobbet!

puss
R

12 timmar

nu har jag verkligen sovit ikapp mig, så skönt! sov nästan 12 timmar i natt, vilket kanske va behövligt efter att ha sovit max 6 timmar på hela helgen. det är ju som man undrar vad man håller på me men aja nu är jag då inte trött längre iaf!
skulle ju vart ledig tredagar i rad nu men får jobba i dag och troligtvis i morgon också, blir dock inte på eurosko utan ska flippa lite burgare! det är verkligen inte världens roligast jobb men när jag  gör det såpass sällan blir det rätt skoj ändå! nu ska jag käka lite frukost sen blir de till att göra sig iordning. slänger in ett inlägg innan jag går till jobbet!

hörs
puss

R

min lördag!

jag är fullt medveten om att jag va riktigt dålig på att blogga igår, men hann faktiskt inte och när jag väl hade tid orkade jag inte!
började iaf dagen på det absolut värsta sätt man kan göra, jag försov mig! asså inte så jag kom för sent men shit va det blev stressigt!!
vaknade till lite halvt och tänkte för mig själv att jag var galet glad att klockan inte ringt ännu så jag kunde ligga kvar i sängen och bara ha det gott. efter en stund känner jag ändå att det börjar bli ett måste att tömma blåsan, går upp på toa och sneglar då lite snabbt mot mina klockor som ligger på bänken. tittar dock inte tillräckligt noga... tar mig istället tillbaka till sängen och är galet nöjd att jag inte behöver gå upp än! känner ändå efter en stund att jag måste kolla vad klockan är. 10.13!!! jaa jag började kl 11!! jobbigt!! ni kan ju tänka er själva vilket panik som infinner sig i kroppen. men jag hann, tror tom att jag loggade in på jobbet vid 10.50. så här såg jag då ut igår.

(trött som ett as)

jobbet rullar på och dagen går ändå ganska fort.
mor och far hade nu åkt till stungsbaden för att käka julbord och dansa loss till date så jag hade lovat att se till att mina bröder fick i sig mat efter bion de vart på och köra ner minsta brodern till tennishallen där han skulle lira match. bröderna fick välja vad som skulle äta och jag hakade bara på! syrran anslöt också till gänget lite senare.



bror Teo till vänster och bror Hugo till höger.



syster olivia.

efter maten va de som sagt dags för tennishallen! teo va laddad och det gick "rätt" bra faktiskt! vinst med 9-0, jaa de räknar ju inte precis som vanligt. räknar bara vunna gem inga set.



Teo närmast kameran!

sen bar det av hem till mamma och pappa för att lämna av syskonen, olivia drog dock till borås efter en stund för att spela match i mixdubbel! (de vann den matchen). teo lämnades av hos farmor och farfar och då drog jag ner till nolhaga för att kika på lite handboll! det är faktiskt väldigt skoj att se på, kan ju erkänna att det kanske inte har vart min favvo sport tidigare direkt.
juniorerna skulle iaf spela SM-match så de va ändå rätt bra tryck i hallen!

en sak som dock va lite skoj, typ mitt i matchen gör domaren nått konstigt domslut och jag lägger då märke till denna person lite mer är tidigare. de visar sig då vara en jätte gammal bekant som jag inte sett på typ 100 år! lite små skoj!!
elsa bilden är till dig!



haha..

aja nu ska jag jobba iaf!
ha de toppen!
hörs ikväll :)


puss
R

fredagskvällen

är fortfarande kvar på jobbet, ska jobba en och en halv timma till sen bär det av hem till chefen för lite mat och tjat typ! ska nog bli trevligt!
tog mig en liten snabbshopping på rasten i dag, visar ikväll vad jag köpt. va tvungen att lämna in min klocka i dag också, börjar bli väldigt trött på att den går sönder hela tiden nu asså!
snart kommer vixi och hälsar på mig på jobbet också, vet dock inte riktigt när hon slutar men tycker de börjar bli dags att komma hit nu!!

lägger upp lite bilder och så ifrån kvällen när jag kommer hem sen så hörs vi då!

puss
R

här är jag

så här ser jag ut i dag:
- mörkblå jeans
- vit spetsklänning
- svart blankkavaj
- svarta halv boots
- silver klocka



puss
R

vill också!!

jag vill också ha "fika-fredag" i dag! i dag är det ju verkligen en riktig fika dag, typ alla mina vänner är lediga eller slutar tidigt men självklart ska jag då jobba bort hela dagen! inte okej!! nån utgång blir det ju inte i kväll heller, fast kommer nog ha skoj ändå. jaa i kväll ska jag ju umgås med mina kollegor, typ käka lite vin och så. kommer troligvis inte hinna blogga så mycke i kväll pga de, men lägger självklart upp ett inlägg när jag kommer hem!

sitter nu vid köksbordet och dricker oboy till frukost, tuggar också i mig en macka som mormor har bakat. grymt gott fakiskt. har dock inte fått på mig så mycke kläder så jag kan lägga upp en dagens ännu, men ska självklart försöka hinna med det innan jag går iväg!

hörs sen!
puss
R

091203

då va det 3:e december då, så i dag har jag haft mitt körkort i ett år (galet va tiden går fort) kan verkligen känna den nervositeten jag hade i kroppen då! usch! är väldigt glad att de e gjort! i dag har jag också ägt min lägenhet i exakt en månad! inte helt fel!

aja..idag har jag ju som sagt jobbat, hade en hel del att göra så dagen gick väldigt fort! skönt! efter jobbet drog jag hem till mor och far, mamma hade lagat mat till mig ;) drog bort till terese en stund också! erik höll på att tapetsera hemma hos henne så va ett gäng inspektörer på plats!
fixade ju ingen dagens i morse eftersom jag glömde sladden hemma, så den kommer här!




japp så såg jag ut på jobbet i dag, nu ska jag sova!
gonatt hörs i morgon bitti!

puss
R

ny morgon!

sitter redan på jobbet trotts att jag egentligen inte börjar förän om typ 20 minuter. gick upp lite tidigare i dag, hade tänkt ta de väldigt lugnt och bara strosa omkring hemma men de va tråkigt så lika bra att gå hit. börjar däremot redan bli väligt trött på denna kyla som nu vart här i max två dagar, så jaa.. de e väl kanske bara att acceptera att man bor där man bor. ska käka lunch med erik i dag vid halv två, nån som vill haka på så är det bara att höra av sig!
hade tänkt slänga in en dagens här men har tyvärr glömt min telefonsladd hemma så får fixa det i kväll när jag kommer hem! men i snabba drag är jag väldigt slappklädd i dag med svarta, blanka leggins, två långa linnen och en kroppsnära hoodtröja med högkrage.
hör av mig lite senare igen, ska nog ner till EH och köpa mig en kaffe strax innan jag drar igång denna dag ordentligt!
ha en bra dag!

puss
R

det blir inte allt så bra!

vad ska man säga, har haft en trevligt kväll på alla sätt. va ju som sagt nere och kikade på handbollen, de vann matchen även om de tillslut blev väldigt tajt. åkte sedan upp till dufvas verkstad och hämtade erik som lämnat en bil där. på vägen upp till boberg ringer filip och vill ha skjuts dit också, här kommer då ett litet probelm. jag har för tillfället endast två platser i bilen då de ligger vinterdäck där bak. lämnar erik, åker till nolhaga för att där plocka upp jonte då är de fortfarande lugnt! man kan väl säga så här: "det blev en trång historia" av de hela, men vi löste de bra ändå!
kommer iaf fram och får äntligen kika på grey´s! stannar kvar en stund efteråt också. inser sen hur hungrig och trött jag börjar bli, drar mig där ifrån och tänker lite tyst för mig själv att det får nog bli en liten drive in på vägen hem.
kör dit, märker att fönsterrutan drånglar lite men går snällt ner, känner ändå att jag måste testa så den är okej... försöker då få upp rutan igen! de går inte!! asså jag lovar de va länge sen jag va så arg! tvingas ringa pappa och får köra hem bilen till mor och far. åhh nää, de gick bara inte!



inte alla som kör med nedvevat i typ 7 minus grader!!

nu ska jag iaf gå och lägga mig, kommer somna som en stock! i morgon ska jag jobba hel dag, lite skönt faktiskt då hinner man inte tänka på massa annan skit!

gonatt sov gott
puss

R

handboll ikväll!

hemkommen ifrån jobbet nu då! ska snart dra mig ner till nolhaga och kolla på grabbarna som spelar handboll, va länge sen jag titta på dom så det ska bli lite trevligt! gissarpå att det kommer hända nått efter sen också men får se om jag hakar det är ju trotts allt grey´s i kväll och det får jag ju bara inte missa!
nää nu måste jag dra! skriver när jag kommer hem sen, ska ta lite smyg bilder på grabbarna så ni får se sen!

puss
R

jag i dag

så här ser jag ut i dag, plus lite armband och grejer då!
måste rusa!

puss
R


pannkaksfrukost

godmorgon på er!
jaa i dag får jag nog säga att det är en väldigt god morgon! va redan i går kväll väldigt sugen på pannkakor och planerade in att fixa detta, men tiden sprang iväg så fick hoppa de. men gick då upp lite tidigare i morse och ordnade en riktigt pannkaksfrukost! så himla gott och nu doftar de pannkakor i hela lägenheten!
ska dock jobba om en stund vilket sabba de hela lite men aja, de e bara att göra de!
efter jobbet blir det gymmet och sen är de ju självklart grey´s i kväll!! =D asså jag är nog typ kär i de programmet!
här kommer lite bilder på mitt pannkaksfix denna morgon så ska jag käka upp och sen blir de duschen!
hörs sen, puss
R






precis lagom till frukosten dimper de ner en ny tidning i brevlådan också!
(fixar en dagen innan jobbet!)

lite bilder

tisdagen börjar gå mot sitt slut och nu sitter man här framför datorn igen, har faktiskt hunnit med en hel del i dag ändå. jobbade ju först i några timmar sen bar det av hem till mor och far en stund eftersom min små sysslingar va där. har inte sett dom på jätte länge så de va skoj! dom är verkligen så tokigt söta!
körde sen syrran till stationen, drog också till maxi och handlade lite.. jaa de va rätt tomt i kylen! när jag sedan kom hem tog jag tag i städningen till en viss del iaf, nästan klart men dammsugning och liknande får det bli i morgon innan jobbet.
lovade ju att visa lite bilder på min lägenhet, här kommer de. ha dock överseende med att jag inte städade innan bilderna tog. men bjuder på de!



matplats i burspråket



arbetsplats typ



kyl, frys, städskåp



klädkammare = släng in all skit i



duschen



badrum (tack pappa för att du snart ska kakla om här inne)



sovdelen



soffan



"vardagsrummet"



min gran! rosa med enbart skor i =)

jaa de va lite bilder iaf!

nu ska jag ta och käka kvällsmat sen blir det nog sängen!
gonatt hörs i morgon!

R

091201

då va det redan 1:e december då! måste ju erkänna att de känns lite sjukt, de va ju liksom inte länge sen man sprang omkring barbent i en liten klänning efter onsdagklubben eller framför allt gick i skolan. jaa året har gått fort och mycke har man hunnit me. självklart kommer jag göra en grundlig genomgång av året som gått närmare nyår.

tillbaka till denna dag, skulle ju gått till gymmet i morse men vädret va så gott när jag gick ut så fick bli en långpromenad i stället. det var verkligen ruggit kallt i luften men ändå gott. i kväll har jag lovat att fixa en liten rundvisning på min lägenhet här i bloggen. (lovar att jag ska städa innan så ni slipper se skiten)

skulle nu lagt upp lite bilder ifrån morgonen promenad men de verkar inte funka just nu så får försöka fixa de lite senare. nu ska jag göra iordning mig själv och en matlåda, ska ju jobba en stund i dag trotts att jag egentligen är ledig, men aja.. bara att göra det!

hörs senare!
R

(nää detta är ingen bra morgon! mitt filpaket har frusigt!!!)

sovdags

kom precis hem ifrån alex, stack dit ett gäng. kollade lite film och dega typ bara vilket va väldigt gott pga min slöhet denna dag! nu ska jag ploppa in lite musik i öronen (självklart OLA) sen ska jag sova, drar till gymmet innan jobbet i mån bitti!



gonatt


RSS 2.0