tacos tipps!

det kan nog vara bland den bästa maten att ta me sig till jobbet! så himla smidigt att ta med sig o värma =) man blir inte så äckligt mätt heller så man vill lägga sig o bara dö!

nu blir det en lite promenad hem på rasten för att hämta min träningsväska, blir till att skynda sig efter jobbet till gymmet! har ändå 30 min på mig så det ska nog gå bra!

vad gör ni i dag?

LOVE
Ronja

träningsvärk...

JAG DÖR!!

kan ju knappt lyfta mina armar.. kort o gott.. det får bli ett nytt pass ikväll så att jag förhoppningsvis blir av med träningsvärken ifrån igår!

synd om mig idag!!

snart får man gå hem!

är nu inne på sista timmen på jobbet, känns som att folk är lika sugna som mig på att gå hem för här har det verkligen dött av. aja men så kan det vara! Själv är jag mest glad att jag bara har tagit mig igenom denna dag, nää.. så farligt har det faktiskt inte vart! tror faktiskt att ingen skulle kunna gissa på att jag känner mig som jag gör! det är tur att man kan ta sig i kragen och spela frisk o kry!
har precis insett att jag verkligen måste färga mitt hår idag, men kan inte bestämma mig om jag ska slänga i ytterligare en mörk eller om jag ska göra lite ljusa slingor?? vad tycker ni??

hitta en underbar grupp på facebook också! det är helt skadat men denna maria har fått mig att börja använda läppstift så de va väl bara att gå me ;)


LOVE
Ronja

ändrade planer! :)

det blev visst inte som det va tänkt igår, min mamma blev dålig då de va borta under dagen så då valde dom att åka hem istället för att sova borta så jag fick blåsa av grillkvällen som skulle vart hos dom! men det löste sig på ett jätte bra sätt ändå! vi flyttade bara hela kalaset hem till louise istället :) det blev riktigt trevligt! tråkigt bara att man skulle upp och jobba idag, annars hade det ju iof kunnat gå ordentligt utför!
kan verkligen inte förstå varför jag ska bli så galet full så fort jag dricker lite alkohol, då hade jag ändå varken någon sprit eller nått vin! vilken kanske iof va väldigt tur!
kvällen i korthet:
19,00: vi startar vår cykeltur ut mot lövekulle, har då också två på longboard så det går ju inte jätte fort! lämnar dock dom efter ett tag. efter en ganske blåsig men ändå okej tur är vi framme och första ölen knäcks (hade lagt två i väskan så jag inte skulle riskera att de va jätte skakade)
vi har de allmänt gott och snart är även grillen tänd, käket trillar ner i magen och alkolhol börjar göra sitt! som alltid sitter vi mest och snackar sex men det är så det funkar! man vänjer sig att umgås med oss ;P
kvällen rullar på och vi har väldigt skoj, vid tolv tiden kan jag få skjuts hem i från Bopie som vart på eget äventyr denna kväll ;) kan ju bara inte tacka nej till detta! får med mig några till som inte heller va så sugna på att cykla hem! lämnar av dom och hämtar upp en annan! :)

jaa.. de va helt enkelt en väldigt bra kväll! nu blir det jobb en stund, sen hoppas jag på lite myspys ikväll, kommer nog inte orka me så mycke annat heller så :)

vad gjorde ni igår?

LOVE
Ronja

grillpremiär!

japp, ikväll är det dags för min grillpremiär!! eller jag har faktiskt fått grillad mat en gång innan i år av min kära far men då va jag inte me under själva grillningen, men ikväll blir det ordentligt! min föräldrar åker bort så då tar jag med mig lite folk och ordnar grillkväll! självklart kommer det säkert bli en hel del öl också! men det är ju så det ska vara! =) frågan är bara vem man ska få till systemet, aja.. de löser väl sig!!

nu blir det iaf jobb fram till klockan fyra, inte jätte tagg faktiskt men får hoppas på att det blir bra drag så känns det alltid lite roligare! :) om ni undrar varför jag bloggat lite dåligt så är det för att min syster har kidnappat mitt internet över helgen!

hörs senare!
LOVE
Ronja

hitta på?

så, nu har jag hittat min sladd!! haha.. den låg bakom sängen ;P ett väldigt bra ställe att lägga den på måste jag säga! eller inte?! nu kan jag iaf lägga upp en lite bild på hur himla vacker jag har vart i dag! hihi.. har hört att man ska skaffa sig ett bra självförtroende! skickar me en liten bild på mina absolut "bästaste" sommarskor ifrån förra året! :) åhh.. älska dom så mycketmycket!!



frågan är ju bara vad man ska hitta på ikväll! ... nää där va de löst, drar bort till alex en stund och sen ska jag träffa vickan, gott då va de löst! =)
bloggar när jag kommer hem sen!

LOVE
Ronja

hittar inte min mobilsladd!!

blir så förbannad när jag inte hittar mina grejer!!
blir ju tyvärr också väldigt svårt då att lägga upp någon bild om jag inte hittar den! :S ska göra allt jag kan för att hitta den så jag kan lägga upp bilderna sen  :)

ska sticka nu iaf, möta syrran innan jobbet en snabbis!

pusss

godmorgon, godmorgon!!

jaa godmorgon på er! tog en liten extra sovmorgon i dag, tyckte faktiskt att jag kunde få de nu inför helgen! joo det är ju min jobbhelg. kan inte förstå varför man är så himla dum och har ett jobb där man måste jobba helger, fatta va gott det hade vart om man jobbat klart alla timmarna på veckodagarna istället! nån som vill ge mig ett sånt jobb?? gärna att man tjänar ganska bra också! kan annars tänka mig nästan vad som helst!

denna dag, ja vad ska man göra med den? sitter nu framför frukostbordet och petar i mig lite flingor, tittar också ut på vädret som faktiskt ser helt okej ut, men lär ju ändå inte kunna ha min sandalpremiär i dag! kan ju helst ärligt säga att det verkligen är något som jag ser fram emot, dock har jag ännu inte hittat "årets" sandal. men har verkligen inget emot att ta på mig favoriten ifrån förra året! kommer garanterat visa upp dom senare i bloggen!

dags att göra sig i ordning för dagen (även om man inte har lust) fixar en dagens look innan jag drar till jobbet sen!
ha en toppen förmiddag nu!

LOVE
Ronja


tre veckor...

jaa... det är alltså tre veckor sedan jag skrev ett blogg inlägg senast! Då är ju frågan, vad har hänt i fröken Erlandssons liv under denna tid! Får nog dock tråka ut er med att det i princip bara har rullat på som vanligt, eller typ iaf. Höll faktiskt på att överge blogg.se, då jag upptäckt att veckoreyn startat upp en bloggportal. Ville ge den en chans men va inte alls nöjd så nu är jag kort och gott tillbaka med nya tag! känns bra..

Som sagt har de ju inte hänt så där jätte mycke under tiden som jag vart borta, men det har avklarats en hel del jobbtimmar, druckits en del alkohol, promenerat igenom många steg m.m.  men det som ändå glädjer mig mest just nu är nått helt annat! lovar att berätta ner om det lite senare! ;)

I morgon är det iaf dags för jobb igen efter att ha vart ledig i två dagar! men har faktiskt tänkt starta dagen med ett pass på gymmet! så himla gott att ha det gjort innan man startar dagen på riktigt!! har kommit på att jag nog egentligen är en människa som hatar gymmet, eller iaf att ta sig dit! fattar inte att det ska vara så svårt, men får väl börja ta tag i mig själv på riktigt nu om man ska hinna hyffsat i tid till beachen, vilket jag iof aldrig kommer att göra!!

Det är väl kanske dags att dra sig till sängen, men har verkligen ingen lust fast att jag är typ hur trött som helst! men de finns ju inte mycke som är tråkigare asså, speciellt inte när man ska lägga sig själv också! usch o fyy...
menmen.. man kan ju inte ha de bra hela tiden, hoppas det blir ordning på de i mån!

Sov så gott mina kära vänner och välkomna tillbaka!!
Nu kör vi!!

LOVE
Ronja

RSS 2.0