så skönt

åhh så skönt de kan vara med en dusch asså! love,love!
har haft en lagom go dag på jobbet har haft en hel del att göra men ändå inte överdrivet, har liksom hunnit med det man ska göra. kom hem till ett hus som luktade nybakat, mormor och bror hade haft tråkigt under dagen så då hade de satt igång med lite bakande =) får nog bli en tidig kväll för mig i dag, ska ju jobba 18 timmar i rad i mån så kan ju vara bra att ha sovit ordentligt i natt. i och med de så kanske ni förstår att de inte blir nått festande för mig denna helgen, jätte tråkigt! men men.. blir ju pengar iaf.
nää nu ska jag kolla på tv en stund sen blir de sängen!

döttstrött!

varför ska man alltid vara så galet trött på morgonen?? det är ju verkligen helt fruktasvärt! det sjukaste med allt är nog ändå att jag tror inte det skulle spela någon roll hur tidigt jag skulle gå och lägga mig på kvällarna hade vart lika trött ändå! jag har ju tom. provat den där lampan som skulle vara så himla bra, bullshit!!
nu har jag iaf kommit iväg till jobbet och ska snart slå upp portarna, va här lite tidigare i dag så jag inte behövde stressa med något alltid skönt! ska jobba hela dagen i dag sen ska jag försöka dra mig till gymmet men får se hur det blir me det.
hörs senare!
R

hemma igen

nyss hemkommen i från jobbet, va verkligen en jätte seg dag där idag. hade ingen motivation eller ork till de där lilla extra men det är bara att bita ihop och göra sitt jobb ändå. Nu ska jag snart ta tag i mitt rum och alla mina grejer, det är ju faktiskt inte alls länge kvar tills jag ska flytta! Spännande!!
har tänkt att jag ska försöka bli lite bättre på att blogga med bilder snart också, är fruktansvärt dålig på de.. sorry!
nää nu får jag ta tag i denna kväll!! hörs later!

snart, snart..

nu har jag iaf gjort klart mig själv, ska bara se till att få på mig lite kläder också. ingen höjdare att komma till jobbet i mjukisar kanske ;P
har ett litet problem nu bara, ska ju ha min årliga makerad om ca 4 veckor. och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ta på mig! man vill ju hitta på nått riktigt bra liksom.. aja får fundera på detta ett tag till så ska man nog komma på nått bra =) får bli så att man planerar in en lite tripp till gbg för att finna lite inspiration.

(ska nog offentlig göra min blogg snart)

R

ny morgon

godmorgon!
jaa då va man här igen då, har precis petat i mig lite frukost och ligger nu på sängen med datorn på magen. måste dessvärre snart göra mig klar för jobbet, jobbar bara mellan 13-18 i dag. måste säga att de e väldigt skönt ibland.
efter jobbet ska jag dra mig till gymmet.. joo ronja, inga undanflyker nu! asså jag fattar inte att de ska vara så galet svårt att ta sig dit. för det är ju ändå rätt okej när man väl är där.
nää nu ska ja ta tag i denna dag, hör av mig innan jobbet!
R

gonatt

har nu haft en skön hemmakväll, hade först tänk åka bort till en liten pub här i stan med några vänner. men efter en väldigt stressig period va de skönt att bara landa lite. är ju ändå så att de e jobb i mån igen. nu blir de sovdags för mig, skönt!
gonatt!

illa ronja, illa!!

det är verkligen sjukt vad jag har vart dålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden, men det har verkligen vart så galet mycket på gång! vilket ni inte vet än är ju då att jag t.ex har köpt en lägenhet! jaa.. jag vet det är helt sjukt!! men underbart på samma gång, mitt i allt detta så har jag verkligen jobbat på tok för mycket... men det får väl bli en sånn period ibland, fast nu har det gått lite långt. anledningen till att jag kom på mig själv hur mycke ja verkligen har haft att göra va när jag skulle dra på mig ett par byxor efter duschen i morse.. Jag har nog fan inte rakat benen på snart två veckor!! det är bara inte okej! ni ska bara se hur jag ser ut, har verkligen kännt mig så galet äcklig i dag. visst det är varken nån som ser eller känner på mina ben just nu (tyvärr..) men ändå liksom!! Usch på mig!!
Nu är det snart dags för desperata hemmafruar iaf, alltid skoj att glo på en stund! börjar bli så tokigt kissenödig nu bara.. jobbigt!
kommer tillbaka vid 22 efter DH


wohow..

mina ärenden under förmiddagen har gått jättebra! så nu ska jag bara slutföra lite grejer innan det blir dags att avslöja min lilla hemlis =) hade med mig min far på stan en sväng vi tog en snabblunch och hälsade på farbror också! hörs om en stund!

R

måndags morgon!

efter en skön dusch nu på morgonen är det dags att ta tag i denna dag, sitter just nu och käkar frukost vid köksbordet. men måste vara helt klar om ca en timma så hinner inte sitta här så mycke längre! Ska då ut på mina små hemligheter för dagen, jag lovar att jag ska berätta vad det är så fort allt är klart! måste skynda mig!
puss

sovdags!

Snart ska ja äntligen få dra mig mot sängen men innan det måste jag verkligen göra iordning mina naglar, kommer inte hinna med det i morgon! för som sagt i mån kommer det ju hända grejer!! hoppas att mitt löshår kommer i mån också annars får det allt bli att skicka ett litat hotmail till säljaren, har faktiskt väntat i en vecka nu och så lång tid ska det verkligen inte ta!!
Har jobbat alldeless för mycket denna helgen asså! har inte hunnit med något av de grejerna jag hade velat göra, visst det är pengar men frågan är ju om de e värt de! klart det är ;P pengar är allt!!

gonatt!

inget blir som man tänkt sig!

nää.. hade ju tänkt ha en skön söndags kväll hemma i dag men de blir visst inget me det! får åka in o jobba några timmar till i stället, angelica har blivit sjuk så bara att ställa upp! jaja det är ju alltid pengar ialla fall så ska väl inte klaga för mycket =) blir lite stress bara när man ska direkt från det ena jobbet till det andra utan att veta om det i god tid!

hörs när ja kommer hem i natt!

i morgon..

jaa i mån händer de asså!! För att hålla lite på spänningen kommer jag inte berätta om vad som är på gång förän det är helt klart med allt. Kan ju ärligt säga att det är en dag jag ser fram emot med skräck blandad förtjusning men hoppas självklart på att det slutar i lycka! nu ska jag jobba en stund hör av mig senare!

Kissie blev året kaxigaste och Foki året blogg, vad tycker ni om detta?


torsdag

jaa då va de torsdag då, en dag som kommer fyllas med jobb och lite annat! Har precis puttsat alla skor på herravdelningen, skoj! nää inte de minsta om jag ska vara ärlig, men men.. VD:n kommer ju hit i morgon så då måste de ju vara tipp-topp! Hoppas verkligen inte att han är nån dryg jävel men det tror jag nog inte!

hörs om en stund igen!

lägenhetsvisning

japp då va man på gång med det också!
Jag har alltså helt enkelt bestämt mig för att flytta hemifrån, vilket känns både bra och väldigt nervöst. Fast det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att det är något helt nytt. Var på en visning igår, den kändes bra men kanske lite liten så i dag blir det två nya. Hoppas att någon av de känns bättre!
Ska också hinna med en lunch hos min underbara mormor! Alltid lika gott att gå dit och få lite mat i magen och så slipper hon att vara ensam! Dagens goda gärning!

Hörs efter visningarna!

sicken helg!

OJ ASSå!! Vet nästan inte vart jag ska börja!

Fredag: Började dagen med att jobba till 18, när ja slutade hade vi ännu inte bestämt vad vi skulle hitta på. Själv visste jag bara att jag ville festa ordentligt, hade ju faktiskt en helt ledig helg! Drog mig sakta hemåt efter en shoppingsväng precis innan de stängde, ringer också vickan under tiden som tyärr inte har någon klar plan för kvällen. När jag väl kommer hem ringer errka och meddelar att vi ska åka ut till louise och bada badtunna, besvikelsen hos mig är enorm!! VILLE JU FESTA!! asså de e verkligen jätte mysigt att bada där men ville ju ha lite spänning under kvällen.. aja bara att bita i de sura äpplet och packa sin väska och åka iväg. Frågan va nu bara om ja skulle skippa att ta me mig lite alkohol eller inte. Men tog med mig några cider iaf..

Väl ute hos Louise blev de typ som väntat, några hoppar i tunnan och dricker några öl. Jag o oscar kände verkligen inte för att bada så vi satte oss på louises säng och snacka skit i stället! Under tiden fick jag i mig några cider och började känna mig väldigt glad i hatten! Blir också mer o mer sugen på att gå ut o festa. Efter en stund börjar folk tröttna på badtunnan och vi bestämmer oss för att dra in till stan, vi hamnar på sture. Det är inte ett direkt party ställe men helt okej, vi lirar lite bowling och folk börjar verkligen komma igång nu(spec ja o vickan)! Tyärr går klockan väldigt fort.. men då springer vi på två grymma killar som tar med oss på efterfest! Väl på efterfesten plockas de fram öl, jäger, mintu och en del annat! Snacka om att alla blir karatefulla!! Men shit va fulla alla blev, inte bra men jävligt skoj vill ja lova.

Senare fick ja skjuts till stationen där vi plocka upp ett annat fylla som vart ute o skapat spänning på göteborgs gator, fick me mig denna människa hem ifall. inte fel!   sen blev de sängen, lovar att allt snurrade ganska bra vid den tiden!

Sen va de lördag..

Fan Sverige säger ja bara!!


hårmodell

sicken dag detta blev!
Vaknade halv 10 av att mobilen ringde, svarade utan att titta vem de va.. de va min gamla klasskompis Lovisa som glatt svarade i andra änden. (orkar inte skriva hela samtalet) det hela slutade i af med att jag va tvungen att flyga ur sängen för en snabb dusch och genast bege mig mot nääs. Väl på nääs skulle jag vara hårmodell åt ett gäng frisörer. Alltid lika skoj men självklart lite jobbigt att de kom så hastigt! Så nu sitter jag här med ett väldigt uppsatt hår :P men får bjuda på de på jobbet i dag.

Nu blir det till att rulla ner mot stan, måste göra några ärenden innan jobb!

Hörs i kväll

vill ha en "IKEA"-beskrivning

ojoj.. nu va de visst ett tag sen jag skrev här! Har haft en del att tänka igen.. men nu är den tiden över och det är bara att se framåt! 
Igår var jag ledig ifrån allt jobb så startade dagen med en lång promenad genom typ hela stan och avslutade det hela med att gå in på elgiganten och köpte mig den nya modellen av Ipod nano. Det fick bli en rosa liten läckerbit! jaa.. asså den är verkligen hur fin som helst! Problemet va ju bara det att man skulle lägga in musik på den också, ja det är inte så lätt som man kan tro! Fattar inte att man inte bara kan skicka med "IKEA" beskrivningar till allt!
Men nu har jag äntligen fått syrran till att hjälpa mig så de ska nog ordna sig snart. Blir det klart i kväll har jag lovat mig själv att ta me min lilla skönhet på en morgon promenad i mån bitti.

Vad har jag gjort i dag då? jaa inte mycke asså.. haft en såndär skön ronja dag!

- Rakat benen
- Pedikyr
- Manikyr
- Hårinpackning
och lite annat

nää nu ska ja få ordning på min ipod! 
hörs senare eller i mån (K) 

halv åtta hos mig!

Yes klockan börjar närma sig halv 8 och här sitter jag och lyssnar på John Mayer, grymt bra! har ändå hunnit med en hel del i dag asså, jobbat, shoppat min efterlängtade parfym och ett par braller. Hann också med att luncha med favvo vixi! I kväll blir det lugnt, lite idol och en promenad har jag planerat in. Ska bli skönt att komma ut lite är ju inne hela tiden när jag jobbar.

Har däremot konstaterat att det snart är dags att plocka fram vinter jackan asså.. Usch känner verkligen inte för det! Vill typ gå i min skinnjacka året runt.

Hörs sen!

mat.. jobb..

oj va trött man kan vara asså!

Har precis slängt i mig dagens första mål, mannagrynsgröt och två knäckemackor. Kanske inte världens mest spännande frukost men vad gör man inte för att bli mätt. Har faktiskt funderat en det på de den sista tiden. Äter man verkligen bara för att bli mätt eller finns det en njutning med att äta? Självklart så är det nog väldigt olika från person till person och gång till gång. Hur som helst så kanske det inte spelar någon roll för äta måste man ju göra varken man vill eller inte..

Måste ju bara nämna lite om mitt jobb i går också. Som sagt så jobbade jag ju med ett event som nu håller på i Alingsås, Ligths in Alingsås!  Shit va jag hade saknat de asså, trodde verkligen inte det. Men när jag nu va tillbaka i går kände jag verkligen att det är nått sånt jag vill jobba med i framtiden! Man jobbar liksom med nått som människor uppskattar att man gör. Behöver då inte bara ta skit i från irriterade kunder! Mycket skoj!

Nu ska jag ge mig ut på en liten morgon/förmiddagspromenad, börjar ju inte förän 14.00 i dag :)

Hade fint!

RSS 2.0