sjukhuset..

Hej o hå!

Bloggar ett litet inlägg ifrån köket nu mitt i lunchen! Ska snart bege mig till sjukhuset och hälsa på en kompis som är ganska sjuk.. men som tur är så är han på bättreings vägen nu! Måste ju erkänna att jag inte diggar att vara på sjukhuset asså, det är en så himla tryckt och jobbig stämning där, vilket kanske inte är så konstigt egentligen men ändå jobbigt.

Klockan fyra blir det fika/lunch med min kära vän vixi! Efter det så ska jag jobba, jobbar just nu med ett event i Alingsås som heter Lights in Alingsås. Det är mycket skoj måste jag säga, kanske främst för att det är nått annat än att stå i skoaffären. Jag har ju vart med och jobbat en hel del med förberedelse till detta event också vilket självklart gör det ännu roligare att det nu är i bruk. :)

Ha de dunder skönt! ska försöka slänga upp ett inlägg när jag kommer hem i kväll!

Puss

Välkomna!

Hej alla läsare där ute i världen!

Jaa, idag har jag då besämt mig för att starta min en blogg. Den störta anledningen till detta är helt enkelt att jag känner att jag måste ju prova vad ni tyker om mig och mitt liv. Vad är då jag? Jo, jag är en tjej som fyller 19 år om nästan exakt två månader. Just nu så bor jag fortfarande hemma men letar lägenhet för fullt! På dagarna jobbar på Euro Sko i staden Alingsås, det är också där jag bor. Jag är singel och kan väl inte säga att jag är jätte ledsen över det men skulle "han" dyka upp så är jag nog inte den som bangar ;) Måste ju erkänna att jag är en tjej som älskar att festa, mest för att ha skoj med mina vänner och ha klackarna i golvet till skön musik!

Lovar att jag ska fixa lite bilder under kvällen!

Hörs snart igen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0