färdihandlat för idag!

japp nu bär det av mot solen!
=)


LOVE
Ronja


de blev en liten spontanresa igår!

japp, höll ju på att laga mat för fulla magar när jag fick reda på att de va fotboll som gällde för kvällen, så blev upphämtad lite senare o drog bort till gänget. efter att jag vart där en stund o bland annat sett brasilien göra tre mål rullade erik o emil in. men efter en kort stund kläcker de att de snart ska ge sig av mot landvetter för att hämta eriks föräldrars bil som de ställt där då de åkt till grekland! ett sånt litet "roadtrip" läge missar man ju inte, så jag drog me! trevligt, trevligt får jag säga!
=)
vad händer idag då?
joo, för ska jag dra inte till stan en sväng, måste köpa present till min bror som fyller år på torsdag och fixa lite annat smått! sen bär de nog av till mina föräldrar, lägga mig på altanen o sola idag igen (har faktiskt börjat få en rätt bra bränna nu). tisdag=korpen! japp, drar väl ner dit en stund! men ikväll, shit då kan de bli bra! ni ska bara veta vad som står på schemat.. oj vad ni kommer bli avundsjuka när jag berättar om det lite senare!!
hihi..

okej.. jag kan väl ge er en ledtråd då!


vad tror ni?!

Hörs sen!


LOVE
Ronja


lagar middag!

yes det är precis vad jag håller på med nu! med tanke på det underbara vädret tyckte jag att det även idag passar jätte bra med färskpotatis, jaa har typ levt på de den senaste tiden! men det är ju så gott! blir en go gräddsås o köttbollar till de idag. inte fel!!

ikväll blir det nog fotboll med lite vänner, är ju faktiskt brasilien som spelar. vilket betyder att det kan bli en rätt skoj match ändå =)


LOVE
Ronja


"soloutfit"



Linne: Monki
Short: Köpta i spanien
Bikini: Gina
Klocka: Regal

Drar till mor o far nu!

LOVE
Ronja


nyvaken o nyduschad

va skönt de va att sova i natt! drömde världens bästa dröm också, om den skulle slå in så hade lätt varit världens lyckligaste! =)
nä nu har jag inte tid att sitta här o drömma mer, ska snart göra mig klar o åka bort till mina föräldrar en stund, känns inte jätte skoj att sitta i lägenheten en så här fin dag! då är det bättre på deras altan! självklart kan jag blogga därifrån så ni får se hur gott jag kommer ha det!



en helt nyvaken ronja!!

LOVE
Ronja


hemma igen!

hejpåer! ni ska bara veta vilken underbar semester jag har haft! så himla skönt att komma ifrån stan, men också fruktansvärt skönt att komma hem också! det har iaf helt klart varit en vecka som bjudit på lite av allt. vi har haft underbara dagar i solen med god mat o stressen har lyst med sin frånvaro! men på kvällarna har de vart nått helt annat, självklart har det runnit ner en hel del alkohol och dansats till allt ifrån rock till svenska låtar som stockholm i mitt hjärta och tomas ledin!

(en osminkad o trött ronja, just nu!)

berättar mer i mån för nu ska jag lägga mig i min egen säng och kolla på film!
=)


LOVE
Ronja


nu jobbas det för fullt!

japp, det är där av min blogg blir väldigt lidande! men hur skoj är det att läsa om hur mycket jag jobbar hela tiden! då kan det ju lika gärna kvitta om ni frågar mig iaf!! blir bättra nästa vecka då jag får semester!!
=)
underbart!!

hur som helst så ska jag snart dra mig mot stan, ska möta anna för en lunch! blir dock frukost för mig, som vanligt! ;P de där me frukost är ju inte min starkaste sida! det kommer nog bli väldigt trevligt iaf! =) så nu dräller jag runt hemma i lägenheten o försöker hitta nått bra att ha på mig! ska ju gå direkt till jobbet sen också! men men.. de löser väl sig!
ikväll får vi väl se lite vad som händer. kan bli mer jobb om inte så kan det säkert bli lite grillning eller nått mysigt nånstans blir iaf inte nått party då jag ska jobba dubbelpass i mån! usch va jobbigt!! hihi..


kortkort o känger!

yes det är så man skulle kunna förkorta dagens klädval! jag lovar att ni ska få se en bild på de hela men hinner tyvärr inte nu innan jobbet!

själv har jag dansat runt till Agnes hela morgonen och konstaterat att vi åker till varberg om en vecka! snacka om att det kommer bli galet skönt att kommer bort härifrån ett tag!

=)


Hörs sen!


LOVE

Ronja


20100614

herregud!! tro det eller ej men jag har vart ledig idag!! sicken underbar känsla, har ju faktiskt nästan glömt av hur det va. nää nu tar jag väl kanske i, men med tanke på att det va första gången på tre hela veckor som man hade en dag som vart helt utan måsten och en galen ringsignal som väckte en på morgonen så va de gott! Sen att det också blev en väldigt trevlig dag är ju bara ett plus!

Började med att åka hem till mina föräldrar, satte mig i solstolen och läste min bok! (ja, jag vet!! det är helt sjukt, jag Ronja Erlandsson läser en bok!!) hur som helst så satt jag bara där o hade de riktigt gott! tillsdess att de jävla "vädergudarna" fick för sig att börja kasta vatten på mig! fick då gå in o slänga mig i soffan istället!

När det började närma sig eftermiddag fick jag reda på att det var handboll på gång så fick helt enkelt dra mig ner till nolhaga o kika på den! va så längesen nu! så de va skoj!!

och nu, efter en kväll hos boberg sitter jag här hemma i soffan och installerar lite nya sims på datorn innan det blir dags för sängen! jobb imån ju.. =(


GONATTPÅERMINAKÄRA!!

LOVE

Ronja


bakisbloggar ifrån jobbet

Hade en toppenkväll igår, bloggar mer om den senare!

LOVE

Ronja

Studentförberedelser!

Buketterna är bundna, fått sig ett band och utdelade.. skönt!

Nu är bär det snart av till alla vänner!




LOVE

Ronja

Ett år sen.

oj vad det känns sjukt! ett helt år sen man tog studenten, vaknade verkligen upp med en speciell känsla i kroppen. Det va som att man bara flög tillbaka o va mitt i det.. men det sjukaste är ju ändå när man tänker på vad man har gjort under året, undra hur många "jobbtimmar" men har avverkar och hur mycke skratt man har blandat med tårar!

Hur som helst så ska vi inte snacka om det idag utan hylla alla underbara studenter!!
Kommer dra runt till ett gäng under dagen men ska inte o jobba två timmar nu på morgonen först så man får nått vettigt gjort iaf! Ska försöka fota så mycker som möjligt, men är ju så kass på att få upp kameran i bra lägen! ni kommer kunna följa mig här ifrån! :)



Vårt studentkort!

LOVE

Ronja

Veckans fyllo!

Veckan är långt ifrån över och vi har mycket tid kvar att festa till det på ordentligt! men redan så här på en torsdag kan jag utse denna vinnare efter gårdagen!

Yes Aleks du tar priset ;)


Men snygg va du iaf ;)


LOVE

Ronja

se där ja..

snacka om att de måste vilja få mig till hotellet på onsdag!
va hemma en jätte snabbis på rasten mellan mina jobb o sprang då på min lite ovanliga post..

..4st fribiljetter som var o en gäller för två personer!

Bara att höra av er om det är nån som vill gå in gratis, först till kvarn!
jag kommer iaf garanterat gå dit, första onsdagsklubben för året liksom, det får man ju bara inte missa!!

LOVE

Ronja


klar för idag!

Mötet gick bra i morse, det gick jätte snabbt o smidigt men den där slö-tiden jag hade önskat blev det dock ingen me.. flängde runt som en idiot för att skaffa några papper o lösa några problem! vilket självklart löste sig jättebra! sen blev det inte riktig snabb dusch innan aleks ringde o ville ta en fika, hann faktiskt me de innan jobbet! =)
Efter jobbet blev det en liten tripp till erik, hade lite kvarglömda grejer där ifrån olika fester! så nu är allt på sin plats igen! för att fylla hela kvällen med någon typ av aktivitet drog ja o aleks ner till savannen och kolla på lite korpmatcher. galet skoj! speciellt när de börja småbråka lite.. hihi..

GONATT

LOVE

Ronja

Godmorgon!

Godmorgonpåer!!

Då va de strax att dra sig, ska på ett litet möte nu på morgonen. hoppas de går fort så jag kan åka hem o dega en stund innan jobbet för i eftermiddag/kväll blir de full fart igen. berättar mer om min dag senare!

upptäckte precis en grej:

seriöst.. hur många schampoflasker behöver man ha?! asså det är ju löjligt, speciellt när jag bor själv!!
fast vem vet, de kan ju behövas..

vilket är erat favvoschampo?

LOVE

Ronja

RSS 2.0