100131

shit va tiden har gått fort, nu är liksom redan januari över!! rätt sjukt hur fort denna månaden har gått, för en månad sen va det ju nyårsafton! tycker ändå inte att man har gjort nått speciellt.. man aja de är ju iaf en månad närmare sommaren! måste ju säga att man börjar bli typ galet trött på snön nu!! vill ju gå runt i skinnjacka och små söta sommar skor, traska omkring på nätterna efter en kväll på hotellet typ!! åhh.. ge mig!!

som jag sagt tidigare fyller ju min mamma 41 år i dag =) GRATTIS, GRATTIS till henne igen =)




själv sitter jag nu hemma i soffan och kollar wallander, har redan sett den massa gång men blir lika "skrämmd" ändå! helt sjukt.. men får väl bjuda på den!!
i mån kommer det ju som sagt hända en liten rolig grej! berättar mer om det då :) nu måste jag kolla klart på filmen och sen blir det nog sängen för min del! är så galet trött idag, fattar inte varför men så är det!

hörs i mån bitti!!
sov så gott mina vänner!!

puss
R

snabbisblogg innan kvällsbloggen!

blev en kväll hos mor och far! mamma fyller ju år i dag så drog hit efter gymmet och jobbet för att käka, aldrig fel med lite mat :) nu blir det kvällsmacka och sen får jag väl dra sig hemåt!

hörs sen!!

taggad för träning? nää.. taggad för morgondagen? jaa!!

en timma kvar till gymmet! känner mig dock väldigt otaggad men det får väl bli som det blir i dag. är faktiskt väldigt nöjd med att jag ska ta mig dit över huvudtaget!! måste faktiskt säga att denna dag ändå har gått väldigt fort, det trodde jag då inte alls när jag startade den! framför allt eftersom att jag ser fram emot morgondagen så galet mycket!! kommer inte säga vad jag ska göra men det kommer märkas om ni träffar mig, för er andra kommer jag självklart skriva om det här under morgondagen också! åhh.. så spännande!! ;)

på plats för tidigt igen.. =/

oj vad jag va duktigt i morse då, kokade tom ägg till frukost. det hör ju inte till vanligheterna asså.. brukar ju typ inte ens äta nån frukost, fattar inte folk som har någon aptit på morgonen!! dock va de bara gott med ett så de andra två fick åka med till jobbet, vem vet.. man kanske blir lite sugen under dagen :P
min äggfrukost!

nu har jag iaf tagit mig till jobbet, fattar inte hur jag lyckades vara tidig i dag också.. försökte ändå att komma i mer perfekt tid men det gick ju inte! man kan ju nästan tro att jag inte kan klockan eller är fruktansvärt rädd för att komma för sent så tidig som jag alltid är!

kallt va det att gå hit iaf! så fick bli tjockjacka och luvan uppdragen, såg nog ganska rolig ut när jag traskade hit! träningsväskan är självklart med också eftersom vi laddar för träning dirket efter jobbet!

slappis i converse och min stora älsklingströja!!

ha en toppen dag!
love
R

frukostdags, rätt gott!

morgonbloggar ifrån köksbordet!!
kan inte försår varför jag var så himla trött i morse, gick ändå och la mig hyfsat i tid + att jag var helt nykter igår till skillnad ifrån dagen innan och då va de inte alls lika jobbigt att gå upp! aja inte mycke att göra åt, va ju illa tvungen att lämna den varma goa sängen ändå! på dagens schema står först jobb och dirket efter de kommer aleks och plockar upp mig för att dra till gymmet, lika gott att få de gjort så man kan dega ner sig i soffan sen!! känns som att det kommer passa mig ganska bra i dag!kan dock bli så att jag får åka hem till mor min i kväll, hon fyller ju faktiskt 41 i dag! GRATTIS på dig!!

hörs lite senare!
puss
R

till bords!

nu är de party för fulla muggar!! musiken är på max och rumporna skakas som aldrig förr!
bilder i från middagen...



nu drar jag mig snart till fröken boberg! ha en toppen kväll alla, fixar mer bilder i från kvällen i mån, eller kanske lite senare ;P
håll utkik!!

pussisar!
R

 


rödamattan på kvartsgatan

folk har börjat anlända och självklart har vi fixat lite vimmelbilder!! bara att se och njuta, tycker också ni ska bjuda på ett leende för det gör vi härifrån!!

"röda mattan" är utlagd och festen kan börja!!

här har ni lite bilder ifrån the carpet! nu sitter gänget och käkar, det kommer självklart mer bilder under kvällen :) själv jobbar jag som lite serveringspersonal.

så här ser jag ut:

nätstrumpor, svart kortkjol, shorta och vitt förkläde!

hörs om en stund!

pusspuss

R


håll ut!!!

snart kommer massa goa bilder!!
lovar att det kommer vara värt att se!!

puss
R

lunchdags

satte mig precis ner för att käka lite lunch, shit va det är skönt att bara kunna sätta sig en stund :) gjorde ett litet test under tiden också! skulle nog gissa på att det stämmer helt och hållet denna gången ;P


ska slänga i mig den sista maten nu och sen jobba vidare!!
pusspåer!

R

nu kör vi igång igen!!

shit va jag tappade stinget för min blogg när jag va utan dator ett tag där, men nu ska det verkligen bli ändring på detta igen!! lovar att jag ska skärpa mig och komma igen med dunder och brak!! =)
ni kommer nu mitt in i min underbara jobbhelg, vilket betyder att jag typ kommer jobba bort hela helgen! men men.. så får det vara! började dock helgen med att dricka en del alkohol igår kväll så kände mig inte allt för kaxig när jag skulle lämna sängen i morse! fick en lite influse av hur hela min sommar va ;P (vakna "bakis" och sen gå iväg till jobbet)

i morgon fyller min mor 41år, så ikväll ska hon och far min ha fest hemma hos sig så kommer tillbringa kvällen där. har lovar att vara där och fixa och dona under kvällen! det blir nog skoj! maskerad och grejer, tom så att jag kommer klä ut mig lite grann! lovar att uppdatera under kvällen så ni får en glimt av alla dräckter!

så här har jag dock startat dagen:

kände att det fick bli slappa kläder i dag (hade helst velat ha mjukisar hela dagen)
svarta höga stövlar
mörkblå jeans
svart linne
vit go tröja
halsduken har åkt av nu

gillar mina lårhöga stövlar ordentligt faktiskt, fast vill ha ännu högre! får väl se om jag kan hitta några bra snart! :)

måste ju bara visa en bild på min underbara ring!! jaa jag är verkligen kär i den, och då är jag verkligen ingen tjej som diggar ringar i vanliga fall! ringer kommer ifrån laila bagges kollektion "rock of sweden" om jag inte minns fel, nått sånt heter den iaf! funderar starkt på att skaffa mig ormen också ;P få ta mig en funderare på detta!!

ha de toppen! hörs självklart lite senare igen

pusspuss
R

har fått tillbaka min dator =D

har fått tillbaka min dator =D åhh så glad jag är nu!! tusen tack min världens bästa farbror som fixa den åt mig =D

bloggar snart igen!1

slapp dag med promenad!

hejpåer!!
näpp jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator så fick ta mig till mor och far för att låna en en liten stund!
idag har jag typ bara slappat och verkligen tatt vara på att jag bara är helt ledig :) väldigt, väldigt skönt!! kände dock under eftermiddagen att jag hade ett väldigt spring i benen så bestämde mig för att ta mig en längre promenad, joo det va ganska kallt men ändå skönt! gick ifrån stan hem till familjen, det är ändå en bit!
vet faktiskt inte vad som händer ikväll, själv känner jag mig inte helt hundra så det blir nog bara en ganska lugn kväll :) drar väl kanske förbi nån lite senare och tjatar eller nått :) nu ska jag iaf spela sims en stund! det va så himla länge sen så känner att de va dags i dag;P hörs sen!

tog på mig lite slapp kläder och gjorde mig klar för en promenad

snöigt men skönt!

pusspåer!!

R


degfredag hos mor o far

hellow..
händer de nått skoj för er ikväll tro?? själv har jag precis degat ner mig i föräldrarnas säng för att kika på andra avenyn! blev kvar här ikväll, precis vad jag behövde en lugn kväll och bara pösa! har käkat och suttit i soffan :)

en kväll i soffan!

nu blir de andra avenyn, shit va jag har saknat de!! =D LOVE

puss
R

ingen dator.. men nya skor!!

vilket ni säkert redan har förstått så har jag inte fått tillbaka min dator ännu :( känner mig typ helt handikappad utan den!! men snart ska den vara klar och hoppas då att den är bättre än någonsin! idag har jag iaf typ bara jobbat och så va det även igår, eller va och tränade också! sen blev det en lugn kväll framför tv:n.
har typ en 45 minuter kvar innan jag kan klappa ihop och dra mig hemåt, är extra taggad på att dra mig idag eftersom jag nu ska vara långledig! känns faktiskt helt sjukt, vet inte när jag var ledig så länge sist.. fem dagar liksom, nästan en hel veckan!! skönt ska det bli iaf :)
mamma ringde precis också så ska åka hem dit och käka ikväll, skönt så slipper jag laga mat själv :P sen får vi väl se lite vad som händer verkar inte som att folk har planerat nått speciellt men sitta hemma lär väl iaf inte vara aktuellt!
så här ser jag ut i dag: (bild tagen på jobbet)


fick massa nya converse idag också! så himla roligt när grejerna börjar trilla in i butiken :) för min del blev det ett par röda i "light-modellen".. dom är verkligen så galet bra i formen om man har smala fötter vilket jag absolut kan skriva under på!! har ju faktiskt inga röda sen tidigare heller så det passar perfekt till samlingen där hemma på hyllan ;P



bloggar hemifrån mamma och pappa sen! ha en toppen skojig kväll!!
pusss
R

ingen dator än..

jaa jag är fortfarande utan min dator!! men får troligtvis tillbaka den i eftermiddag eller ska gå och kolla med min farbror iaf om han har fått ordning på den!!
så ikväll blir det ordning på bloggandet igen förhoppningsvis! trodde aldrig att det skulle bli så att jag saknar att blogga men gör faktiskt det.. hihi.. löjligt!!
jaja.. idag ska jag jobba bort hela dagen och sen blir det träning så denna dagen kommer inte att vara speciellt spännande, ska iaf käka lunch med vickan vilket självklart alltid är roligt!!

puss
R

jag blir så trött...

japp, min dator har kraschat igen!! blir så galet trött på att den ska hålla på och dumma sig hela tiden!! kommer snart kasta ut den genom fönstret hemma och den inte slutar med de här dumheterna snart!erik ska iaf försöka hjälpa mig med den ikväll på jag slipper vara utan den!!

förövrigt så har jag vart helt ledig i dag vilket va väldigt skönt så klart, speciellt eftersom jag jobbade sju dagar förra veckan va det skönt med ett litet break.. fast i mån är det dags igen. jobbar dock bara tills på fredag då sen ska jag ha en helt ledig helg, vilket självklart är väldigt uppskattat ifrån min sida!
låg kvar och degade i sängen till typ tio i dag sen hörde erik av sig och va sugen på gymmet så drog med honom dit, rätt skönt att göra sånt på morgonen ändå asså! vaknar till på ett gottit sätt!

dagens "gymoutfit", mörkblått, vitt och svart typ!

efter gymmet drog jag hem för att packa mer allt julpynt, typ granen och liknande.. kände att det kanske var dags nu! letade då också reda på mitt källarförråd så jag kunde köra ner alla grejer dit! har vart riktigt duktig i dag faktiskt :P


japp nu är granen ner plockade och julen är borta för denna gången!! SKÖNT!!


eftersom att jag inte har kunnat blogga så mycke under helgen slänger jag upp två bilder ifrån lördag precis innan vi skulle till stures!



ska som sagt försöka fixa min dator ikväll så det kan bli lite ordning på bloggandet igen!!
ha de bäst!

puss
R

HATAR MIN DATOR!!

min dator kraschade igår igen!!
blir så jä*la trött på detta nu, måste ju liksom kunna använda den!
ska försöka sno med mig en dator ifrån mamma och pappa sen tänkte jag tills jag har fått ordning på min egen ;) det kan dom säkert gå med på!!

igår så hamnade iaf hos VC först, sen blev han rädd för att det skulle bli för mycke folk hos honom så vi va tvugna att dra vidare.. förslaget föll på stures. måste ju erkänna att det var ju ingen toppen kväll där igår. bara massa konstigt folk som man typ aldrig hade sett. så jag och vickan drog hem ganska tidigt, vi båda skulle ju jobba i dag med så fick bli en lugn kväll! tror tom att jag somnade ganska tidigt igår, fast va ju ändå lika trött när jag vaknade i morse!
har lite bilder ifrån igår men glömde sladden hemma så får försöka ordna det senare idag och jag får tag på den dator som inte vill bråka!
nu skah jag iaf jobba bort några timmar av denna dag, hoppas tiden går fort! för i mån är jag ledig.. skönt!!

BB
puss
R


100116

riktigt trög morgon idag asså.. va fruktansvärt trött när klockan ringde i morse! men de va ju bara att resa på sig och gå upp ändå, fast kan ju erkänna att jag låg kvar och drog mig i typ en timma först!! trotts att jag va så galet trött va jag ändå jätte tidigt på jobbet, förstår inte riktigt hur de gick ihop men men.. det är ju lite av min grej att vara tidig så :P
vilket ni kanske inte vet så är det iaf som så att min vän hagge har dragit mer mig i spelträsket! nja.. nu tog jag väl i men han har fått mig att börja spela lite, vilket jag va ganska glad för i morse! gick nämligen in och kollade hur det hade gått med gårdagens spel (här ska läggas till att jag spelar för 10:-/spelet så det är verkligen inga stora pengar) hur som helst så plussade jag 102:- igår, ganska nöjd för att precis ha börjat måste jag ju säga!! tror detta är lite av min grej, jag kommer verkligen bli as rik nu ;) NOT!! men det är ju lite skoj!!
nu skah jag dra igång med jobbet iaf, så här ser slapp ronja ut i dag för övrigt!


Skor: Svart boot Replay
leggins: Svarta med fuskläder Zoul
Linnen: Två vita JC
Tröja: Svart stickad (STOR) Monki
Armband: jaa..några stycken

Ha en toppen dag!!
pussarpåer!!

R



fredag!

skönt, skönt!! jaa även om det är typ som vilket dag som helst för mig just nu så känns de ändå bra! nu blir det iaf jobbet en stund och så ska vi väl hitta på nått skoj i kväll :)
bloggar så fort jag vet mer om vad vi ska hitta på!

ha en bra dag!
puss
R

kvällsrutt

precis hemkommen ifrån dagens kvällpromenad! skönt att det inte är så fruktansvärt kallt ute längre iaf! eller de kabske är det och bara de att man har börjat vänja sig lite smått. hur som helst så va det ganska skönt att komma ut en sväng iaf! i mån bitti bli det tidig uppgång, tänkte ta mig till gymmet innan jobbet! vilket egentligen inte ska vara några som helst problem.. fast vet ju hur gott det är i sängen på morgonen asså :P aja.. vi får väl se! ska ge de ett försök iaf!

mössa fick det bli iaf, galet kallt om öronen annars!

nu blir det sängen =) sov så gott!
pusss
R

jobb, prmenad, gymmet, promenad, sova!

jaa det är nog typ så jag kommer lägga upp kvällen i dag och det inte händer nått oväntat på vägen som gör att jag får planera om. är fortfarande kvar på jobbet nu då, och ska stanna i ca 40 min till. sen bär det av hemåt och ut med vovven (jaa.. jag börjar bli ganska trött på att ha den hos mig nu). efter att hon har fått göra sina behov tänker jag dra mig till gymmet, vill egentligen träna body pump men den är klockan 7 så det hinner jag aldrig!! så får klara mig utan det i dag! ska nog sola en stund i dag, blev ju inte så igår och det är ju verkligen så skadat skönt + att jag verkligen skulle behöva lite färg på kroppen :P sen måste jag väl ut med byrackan en gång till innan jag får krypa ner till sängs! tror jag kommer slockna typ hur fort som helst har vart sjukt trött hela dagen!

börjar faktiskt se fram emot helgen nu också, även om jag ska jobba bort hela dagarna är det ändå skönt att det är helg! det brukar ju alltid hända nått skoj iaf :) men blir ju inget festande för min del, sparar mig till nästa helg! då blir det bättre, helt ledig hela helgen då!!

så här ser jag ut i dag för övrigt.


de syns visst väldigt dåligt men skit samma!
hör av mig senare ikväll! kanske tom kan bjuda på en bild i från solariet ;) haha..

pusspåer!
R

sovmorgon!

sitter nu vid frukost bordet och har precis käkat klart, japp tog lite extra sovmorgon i dag. vilket självklart va vääldigt skönt! men ska in och jobba om en stund och sen blir det gymmet. det va verkligen skönt i kroppen i morse när jag vakna, har ju inte vart jätte duktigt på att dra mig dit den sista tiden om man säger så :P men de ska bli ändring på det nu!
dags att ta tag i den här dagen nu kanske!
hörs sen!

pusspuss
R

sängdags!

dags att krypa ner i sängen snart, det ska verkligen bli så galet skönt! har precis vart ute och gått med vovven också så är ju så där lagom kall just nu om man säger så :P usch.. tycker verkligen att det räcker med kylan nu!! vill ju liksom bara att det ska bli sommar så allt blir så mycke lättare och typ härligare på nått sätt! :)
aja nog drömt om värmen för denna gången!
sov så gott med er!!
puss o gonatt!

R

gymmet!!

drar till hälso nu!!
måste skynda!


min dator är hemma igen!!

yes.. nu är datorn hemma igen och den funkar perfekt (än så länge iaf)!! galet skönt! dock hinner jag inte skriva nått längre inlägg, börjar jobba och lite mindre än en halvtimma så måste strax pysa iväg! men bloggar självklart när jag kommer hem!
så här ser världens tröttaste ronja ut i dag!

köpte mig lite nya underkläder igår.. måste ju bara visa!

mer än så får ni inte se ;P men visst är dom söta! ur gulliga skulle jag säga, det blev två par till och en lite kofta. måste ju ha lite fler sånna nu när det är så galet kallt ute! tycker de borde gå över snart och bli sommar i stället!!


nu ska jag dra mig iaf!!

puss på er!

R

Ber om ursäkt!!

japp, känner att jag måste be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdate på sista tiden! men min dator har total pajat men kommer troligtvis få tillbaka den i dag så då ska det bli ordning på grejerna!!  skriver bara detta lilla snabbmeddelande på jobbet nu så skriver jag mer ikväll!!

hade toppen!

puss
R

vakna i panik!

vaknade i panik i morse av att det ringde på dörren, det är inte det bästa sättet att vakna på asså! typ det värsta som finns.. slängde mig upp ur sängen och drog snabbt på mig ett linne iaf :P det va vivi som skulle komma och lämna lilla cleo så nu är hon här hos mig! jag gick dock självklart och la mig en stund till sen när hon åkt! Skönt!!

nu blir det en snabbis till stan, måste köpa mig ett nytt nässpray och lite nytt smink :)

hörs senare
Puss
R

borde sova nu/snart iaf!

då va man hemma igen då! fattar inte att jag är vaken nu, borde vara hur trött som helst! jobbade ju både i natt och i dag men men.. går väl på nån typ av överenergi eller nått!
fördrev denna kväll hemma hos mamma och pappa iaf, mycket skönt! kände verkligen inte för att göra nått speiellt så det fick bli så. i mån kommer lilla cleo till mig och ska bo här i en hel vecka, får väl se hur de gå :P nää de ska nog gå bra! lite jobbigt att hon ska komma så tidigt bara.. men får väl gå och lägga mig igen sen!  det ska jag iaf göra nu!!

gonatt på er!!

puss
R

jobbdags ;)

dags att dra sig mot jobbet! kom gärna och kika förbi, alltid lika skoj med lite besök =) annars får ni ha en toppen dag ändå, skriver när jag kommer hem ikväll!
så här ser jag ut i dag btw..


pusshej!
R

morgonpromenad!

Godmorgon, Godmorgon!!
oj va jag har vart redig i dag, börjar ju inte förän klockan ett. men ställde klockan på 08.00, låg kvar i sängen till 08.40 tog sedan på mig massa varma kläder och gick ut på en lång promenad i typ en och en halv timma! jaa de va verkligen jätte skönt!! dock lite kallt om kinderna efter en stunde men de va de värt! har nu också petat i mig frukost, mycket gott!
man borde verkligen ta tag i sånt här varje morgon för det är så galet skönt att komma igång ordentligt och inte bara dega bort hela förmiddagen, även om det självklart kan vara mer eller mindre underbart vissa dagar!
börjar jobba om en stund då som sagt, ska jobba i natt också men börjar ju inte förän kl 00.00 då så får hitta på nått skoj under kvällen tills dess :)
nu blir det dushen iaf!
puss
R

LÄGGDAGS!!

fattar inte hur jag kan vara så trött, menmen.. de e väl helt enkelt bara att gå och lägga sig då ;)
gonatt på er!!

puss
R

mat hos mamma och pappa!

nyss hemkommen ifrån jobbet, och preis då ringer pappa och frågan om jag vill ha mat!! underbart!! älskar sånt ;P kände verkligen inte för att fixa nått själv idag heller! så drar mig bort till dom nu! :)

ha en toppen kväll!

puss!
R

horoskop 2010

"Du är en sensuell tiger på jakt efter njutning"

Skytten 23/11-21/12



detta va överskriften på mitt års horoskop :P
brukar faktiskt inte läsa sånt men kände att det kunde vara lite skoj för en gång skulle!!

Puss

måndag??

jaa shit va det känns som att det är måndag i dag..? har verkligen typ trott det hela morgonen, fast jag egentligen vet att det inte är de så klart! är iaf tillbaka på jobbet efter två dagars ledigt. de va skönt men samtidigt gott att vara igång med vardagen igen för nu är det ju faktiskt slut på alla dessa helgen och liknande! ska bara jobba 3+1 dag nu och sen är jag ledig på söndag igen för att då ladda inför 7 arbetsdagar i rad, men kommer nog gå fort! anledningen till att jag skrev (3+1) är att jag ska jobba fredag natt också :) alltid skoj att gå ner dit nångång då och då! snart kommer vickan och besöker mig en stund också! alltid trevligt med lite besök! får väl kanske boka in en lunch med henne också om jag har tur!



tillbaka på jobbet igen!



har i dag kommit på hur galet mycket jag älskar att gå i mina converse, va bara tvungen att trottsa vädret och slänga på mig dom i dag! det måste ju vara världens bästa dojor!! har väl typ 8 par och det lär väl bli några nya nu till våren :) hoppas de kommer i några nya roliga färger bara!!

hörs vid lunch!
pusss
R

älskar "degdagar" ibland!!

shit vilken skön dag jag har haft!! har fortfarande inte tagit av mig mjukisarna och jag har bara degat hela dagen!! Love it! :) käkade frukost vid typ halv fem och kollade reprisen ifrån nattens hockey match.. galet bra match! de va så jag inte kunde sitta still i soffan, tokigt spännande och grym hockey!!
i mån är det jobb igen.. fy inte nått sugen men de blir nog bra ändå!

nu blir det nog snart en dusch och sen ska jag bara forsätta med mitt degande :P

R

nyvaken!

oj.. klockan är nu kvart över 2 och jag har precis lämnat sängen! fast är det ändå inte så det ska vara?? älskar att bara dega bort en hel förmiddag! dock lite jobbigt att jag fortfarande känner mig lite smått berusad. hagges fel!! han bad mig halsa massa cider precis innan vi skulle gå hem! på grund av detta kan jag inte sätta mig och köra bil nu heller!! vill att nån ska komma hit med mat till mig!! brjar ju bli ganska hungrig nu men orkar verkligen inte göra iordning nått!

hoppas att ni också hade en bra kväll igår! de va iaf min, även om den typ slutade som jag var rädd för att den skulle kunna göra! men de e bara att skita i de i dag :) jag är nöjd och glad ändå!

hrs sen!

pusspuss
R

taggar igång!!

då va det dags att tagga igång ordentligt för i kväll då!! tror fortfarande på en toppen kväll, men den kommer nog inte bli optimal, fast vem vet.. man ska ju aldrig ta ut nått i förskott! har iaf snörat på mig alla armband, just nu är de 21 stycken får väl se hur många som får följa med ut sen!

ha en grym kväll!!
pussis!

R

godmorgon!

Godmorgon darling!!
har precis kommit på hur galet skönt det är att vara ledig, helt tokigt!! och jag har verkligen en känsla av att detta kommer bli en toppen dag/kväll/natt :P jaa i kväll ska jag ju ha hit lite folk och ladda för natten. är faktiskt riktigt sugen på en utgång nu!
vet att jag inte fixade bilder på skorna igår som jag lovade men hade så galet mycke att göra så tappade de på vägen, fick nämligen för mig att jag skulle rensa min garderob och de va nog värre där än jag kunnat tro! men nu är det gjort, ni ska få se hur fint de blir sen!
har iaf en bild på mina skor nu, de är faktiskt säsongens första! och jaa.. de lär väl bli en hel del till!

tycker de va lite roliga! och ändå inte så himla hög klack på, tycker inte om att bli för lång. de blev lite mer små grjer också. ett par leggins med lägerdekorationer och en t-shirt typ, den blir nog bra till sommare.


har tvättstugan om en liten stund också så måste ta tag i tvätten, men det behövs verkligen eftersom det börjar bli väldigt tomt i underklädlådan :P

åhh vad jag är laddad för ikväll nu! de kommer bli grymt! hoppas jag ;P

hörs sen!
pusss
R

städning på kvällens schema

strax bara en timma kvar till hemgång! och då har jag helg :) mums!!
har köpt mig ett par jätte fina skor i dag också, verkligen jätte nöjd! kommer dock inte säga vart jag har köpt dom (precis, dom är inte ifrån våran butik) men kan visa en bild sen :) löser de när jag kommer hem! måste åka och handla också, fyy va tråkigt! gör nog det direkt när jag slutar så det är gjort! sen har jag massor att göra!! städa, röja, rensa! och diska förståss! bara att ta på sig myskläder och göra det! :P det blir inte roligare även om jag väntar!

hörs sen!

puss
R

"vanlig" måndag

äntligen är det typ en "vanlig" måndag, förutom att det är helg i mån igen då :P och att jag jobbar, är ju annars ledig på måndagar. men aja.. de funkar! ska ju få vara ledig i två dagar sen :) mycket skönt för övrigt!
fattar dock inte varför man alltid ska ha så mycke annat att göra på sina lediga dagar, jag måste liksom tvätta, leta outfit till på tisdag kväll, städa (ska ha förfest hemma) och massa små grejer som ska ordnas! men visst, nångång ska man väl hinna med det också!
såg en galet bra film igår för övrigt!! jaa.. jag fällde en hel del tårar ;P ställde också sen klockan på 03,00 för att kolla på Sverige-USA i JVM, men stängde i princip bara om klockan när den ringde och somnade om.. just då så kändes det inte riktigt värt! ångrar mig dock en hel del nu när det inte blev någon final :( bara att ta den! snart är det ju OS så det är bara att ladda för det i stället!! shit va de kommer bli grymt för övrigt!
nää nu snackar jag bara goja!!

ha en great day!!

puss
R

äta hos mormor =)

knappt en timma kvar av denna "jobbdag", kan ju inte säga att det vart nått jättedrag.. men har fått gjort en hel del annat som verkligen behövdes efter en tids rea i butiken. fattar inte att det kan bli så stökigt bara för att det är rea. det ska iaf bli skönt att få dra sig hemåt snart, eller ska faktiskt åka till mormor och äta mat, gissar på att min familj och mina kusiner kommer dit me =) aldrig fel att åka dit och bli lite ompysslad! blir nog tyvärr svårt att blogga därifrån om jag inte lyckas få igång min mobilblogg, annars hör jag av mig när jag kommer hem sen!!

puss
R

årets första ;)

du va det dags!! här är årets första blogg inlägg!!
jag vet att jag har vart fruktansvärt dålig på att blogga de senaste dagarna, men kände att det kunde vara bra att ta lite julledigt ifrån bloggen, har vart mycke som rört sig i huvudet ändå! dock börjar jag nu få ordning på allt igen!
då va det söndag då.. jobbar som vanligt, känns så just nu iaf. jobbar typ alla dagar, men nästa vecka blir iaf lite lugnare eftersom det är stängt på onsdag tex, mycket skönt!! men kommer väl bara ligga och dega bort även den dagen eftersom det garanterat blir utgång på tisdag! fattar inte att jag kan vara taggad, känner mig fortfarande inte helt kry efter nyår liksom ;P på tal om nyår!! vet att jag varken har visat bilder på mig själv eller nått annat, men tror dock inte att jag kommer kunna ordna det heller för det finns nog typ inga bilder! dåligt? jaa väldigt!! men det är inget att göra åt det nu! =) bara att tagga till på tisdag istället. då ska jag ha förfest så lovar att ordna massa bilder då!

ha en toppen dag!
pusss
R

RSS 2.0