Helgen som varit

Vad hade ni för er i helgen?
Får ju berätta vad jag hade för mig iaf! Den lilla resan började i fredagskväll, jag blev då upphämtad av en polare för att ta oss till Trollhättan. Väl framme där va de dags att byta fordon, vi hoppade då in i "bussen" o mötte samtidigt resten av gänget som skulle me! Packningen lastades in och vi satte oss till rå på andra våning där det också slank ner nån liten öl! Efter en stunds tjöt och lite kortspel va det dags att dra sig till kojs, och de va precis va vi gjorde!! Kojs är verkligen ordet, ett litet kryp in där man knappt kunde röra sig! Men även det har sin lilla charm!!
Morgonen efter när vi vaknade hade vi kommit fram till Sundsvall som också va vårt slutmål med resan! (otroligt skönt att kunna sova bort hela "resan").
Vi tog då in på nått hotell där relaxavdelningen var bokad så vi kunde duscha och göra oss iordning för dagens/kvällens schema! Tiden va rätt knapp med vi hann ändå! När alla va fixade o klara bar det av igen! Då va det dags att ta sig ut till Stödö Kyrka där vi skulle på bröllop.
Bröllopet var otroligt fint och stämningsfullt (ja, jag fällde en tår eller två)! Vigseln va dock väldigt kort.. lite synd men samtidigt skönt! Sen drog vi oss ut till bussen igen för lite champange och resa in till festlokalen!
Middagen var fantastisk och likaså värdskapet, de va många som vill hylla brudparet på sitt sätt och det blev på så sätt en lång kväll!
Kvällen avslutades med fest och sen va det dags för bussen igen, så sov man och vaknade sedan upp i Trollhättan igen!!
PUSSPUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0